Militari, penthouse 2 camere, nou, mobilat

194.000 €

Militari, penthouse 2 camere, nou, mobilat

194.000 €
Caracteristici
Suprafata 259 mp An 2022 Decomandat Etaj 9 din 9
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Alarma Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
Iti doresti un apartament cu doua camere care sa fie cu adevarat diferit de ceea ce vezi vino in ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu sector 6

Iti doresti un apartament cu doua camere care sa fie cu adevarat diferit de ceea ce vezi repetandu-se la infinit in „peisajul” rezidential bucurestean? In ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu gasesti solutia potrivita pentru tine: o unitate locativa bicamerala de tip penthouse, ce dispune de o suprafata totala de aproape 259 de metri patrati, incluzand terasa si balcoanele spatioase.
Apartamentul se distinge prin caracteristicile devenite deja obisnuinta pentru clientii EnVogue Residence, anume calitatea si siguranta constructiei, alaturi de finisajele din categoria premium. Un important punct forte al acestui apartament este, in mod evident, terasa de dimensiuni (mai mult decat) generoase: imagineaza-ti doar serile de vara petrecute in aer liber, in jacuzzi sau pur si simplu relaxandu-te in propria (mini)gradina!
Plus-valoare: Aceasta proprietate se vinde complet amenajata si utilata, de catre un arhitect specializat in design interior. Corpurile de iluminat si piesele de mobilier utilizate sunt furnizate de Mobexpert, o parte dintre cele din urma fiind si personalizate. Amenajarea include si electrocasnicele mari, toate din gama Electrolux, apartamentul beneficiind de incalzire in pardoseala pe toata suprafata apartamentului cat si prin calorifere, avand centrala proprie de apartament.

Direct dezvoltator, comision 0%.

Specificatii si facilitati:
• Regim de inaltime de la 6 la 9 etaje
• Structura pe cadre de beton
• Certificat de performanta energetica de clasa A
• Compartimentari interioare din caramida Porotherm
• Izolatie exterioara realizata din vata bazaltica si polistiren
• Grad ridicat de protectie ignifuga
• Sistem de termoizolatie si hidroizolatie de la Sika pentru terase
• Spatii verzi si zona de promenada
• Locuri de joaca pentru copii
• Spatii comerciale, restaurant, sala de fitness, supermarket
• Statii de incarcare pentru masini electrice etc.


Despre EnVogue Residence
Cu o experienta de circa 9 ani pe piata rezidentiala din Capitala si imprejurimi, portofoliul dezvoltatorului autohton EnVogue Residence cuprinde 5 proiecte finalizate si unul aflat in curs de constructie, anume EnVogue Residence – Iuliu Maniu. Printre obiectivele avute in vedere de companie se numara, in primul rand, siguranta si confortul locatarilor, alaturi de accesul facil la mijloacele de transport in comun, respectiv principalele puncte de interes ale orasului.
776 vizualizari Bucuresti, Sector 6, azi; 09:57
Statii metrou
Preciziei 23 min
Statii STB
62 137 , 429 , 431 , 432 , 433 , N115 , N116 Grup Școlar Auto 9 min
138 Complex Comercial Militari 13 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..