Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
93.170 €
Bucuresti 20:40
...
69.000 €
Bucuresti 13:58

Anunt inactiv

Militari Residence, Str Gladiolelor, Mobilat, Comision 0%

45.000 €

Militari Residence, Str Gladiolelor, Mobilat, Comision 0%

45.000 €
Caracteristici
Suprafata 48 mp An 2009 Decomandat Etaj 5 din 7
Descriere
Va propun spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Ansamblul Militari Residence, pe strada Gladiolelor 12, in primele blocuri de la intrarea in cartier prin str. Osiei ( imobilele din dreapta statiei STB de langa Kids Club). Accesul se face din strada Rezervelor, prin dreapta statiei STB se intra pe la bariera strada Gladiolelor iar imobilul se afla langa intrarea de la SPA. Direct din bloc, coborand cu liftul la -1, prin parcarea subterana a imobilului se face accesul catre Clubul Spa Militari Residence ( dotat cu bazin de inot de 25 m, sauna, sala de fitness). La numai 250 m distanta se afla statia STB din strada Rezervelor. In Cartierul Militari Residence sunt o multitudine de restaurante, terase, supermarket-uri, piscine, gradinite private. Totodata, in imediata apropiere sunt centre comerciale , Hypermarket-uri ( Auchan, Metro, Carrefour Militari etc). Cea mai apropiata Statie de Metrou este la Preciziei ( 1,8 km) iar Statia Pacii la 2,5km.

Imobilul este construit in anul 2009, are structura din beton si pereti din caramida iar fatada este termoizolata cu polistiren. Apartamentul este situat la etajul 5/7, este decomandat, are o suprafata de 48 mp, 1 grup sanitar si 1 balcon ( 4,7 mp). Compartimentarea este practica. La intrare este un hol spatios, accesul catre baie , o debara, living si dormitor. Camerele sunt cu acces din acelasi hol. Livingul este deschis cu bucataria si tot din living se face accesul si catre balcon.
Pentru depozitare exista o debara spatioasa, amenajata cu rafuri, in care s-a montat inclusiv masina de spalat rufe. Baia este amenajata si echipata complet cu obiecte sanitare.
Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii iar pentru racire exista 1 aparat de aer conditionat. Apartamentul este complet contorizat atat pentru apa, gaze si electricitate. Cheltuielile sunt foarte mici. Imobilul este termoizolat exterior cu polistiren de 10 cm.
Se vinde complet mobilat si utilat !
Apartamentul este foarte luminos si insorit iar vederea este libera, nefiind obturata de nicio alta cladire.
Blocul are 40 de lcouri de parcare fara plata iar pe terenul alaturat este amenajata o parcare cu plata.

Apartamentul este liber si disponibil imediat pentru vanzare.
729 vizualizari Bucuresti 02 Jul, 15:11
Statii metrou
Preciziei 25 min
Păcii 33 min
Statii STB
138 , 178 Gladiolelor 5 min
Tineretului 13 8 min
Rezervelor 67 8 min
Anunt inactiv