Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Noul Titan - 10 minute metrou l Terasa generoasa

57.406 €

Noul Titan - 10 minute metrou l Terasa generoasa

57.406 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp An 2023 Decomandat Etaj 3 din 4 M 14 min.
Descriere
STAR-CONSTRUCT va prezinta un ansamblul rezidential, a carui lucrare de constructie a inceput in anul 2022. Ansamblul rezidential se afla in zona Theodor Pallady, langa statia de metrou Nicolae Teclu, Sector 3, Bucuresti. Acest ansamblu este compus din 2 blocuri, avand regimul de inaltime de P 3 4 (retras), cu un total de 36 apartamente, impartite astfel:

2 garsoniere,
30 de apartamente cu 2 camere,
4 apartamente cu 3 camere.

Imobilul este amplasat la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. in proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Sistemul constructiv (corpurile A si B) are infrastructura de tip cutie rigida formata din radier, pereti structurali din beton armat pe contur si planseu peste demisol, iar suprastructura este dintr-un sistem compus de pereti structurali cuplati din beton armat. Peretii interiori sunt din caramida porotherm de calitate, cu un coeficient marit pentru izolatie fonica si termica.
Fiecare apartament este bransat individual la toate utilitatile (gaze, apa, canalizare si curent electric) si se vinde la cheie cu urmatoarele finisaje de calitate: parchet laminat, gresie, faianta, usi de interior etc. Centrala termica este individuala, pentru fiecare locuinta, iar incalzirea este prin pardoseala, oferind un confort sporit.
Ansamblul ofera si locuri de parcare la nivelul solului.
Fotografiile atasate au caracter informativ!
Pret fara tva, valabil pentru plata in avans a 90% din valoarea apartamentului la momentul semnarii antecontractului.
Se accepta si credit bancar cu avans minim 15%!
Comision 0%! Direct Dezvoltator! Birou de vanzari!
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!
Andrei Uta - Manager Proiect - birou de vanzari STAR CONSTRUCT.
Parcul Teilor - Ozana - Nicolae Grigorescu - 1 Decembrie 1918 - Nicolae Teclu - Metrou - Salajan - Titan - Noul Titan - Trapezului - Theodor Pallady - Liviu Rebreanu - Balta Alba - Parcul I.O.R. - Autostrada - Centura - Centre Comerciale - Mijloace de Transport - Prima Casa - Noua Casa - Credit Ipotecar - Ocazie - Oferta - Discount - Bloc Nou - Constructie Noua - Zona Verde
507 vizualizari Bucuresti 27 Apr, 12:47
Statii metrou
Nicolae Teclu 14 min
1 Decembrie 1918 (M3) 23 min
Anghel Saligny 30 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv