Oltenitei, Lidl Popesti-Leordeni, Ilfov

72.381 €

Oltenitei, Lidl Popesti-Leordeni, Ilfov,

72.381 €
Caracteristici
Suprafata 58 mp An 2022 Decomandat Etaj 3 din 5
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Apartament nou finalizat 2 camere propus spre vanzare are o suprafata utila de 58.31 mp si este disponibil la etajul 3, amplasat stradal pe Soseaua Oltenitei la intrare in Orasul Popesti Leordeni,
Detalii suplimentare
Apartamentul impresioneaza prin camerele spatioase si luminoase, finisaje interioare de inalta calitate si o compartimentare eficienta. Situat la un etaj intermediar intr-un imobil modern, cu arhitectura distinctiva, fatade partial ventilate si balcoane placate cu sticla securizata de tip Alucobond, aceasta proprietate emana eleganta si functionalitate.

Imobilul este strategic amplasat pe Soseaua Oltenitei, in proximitatea celor mai importante puncte de interes din zona si beneficiaza de o pozitionare extrem de convenabila, in apropierea granitei dintre Sectorul 4 al Bucurestiului si orasul Popesti-Leordeni. Accesul la mijloacele de transport in comun este extrem de facil, cu statii STB pentru tramvaie (1, 10, 11, 34) si autobuze (102, 124, 202, 402, 414, N103, N106, N124), precum si Maxi-Taxi chiar in fata ansamblului.

Cladirea impresioneaza prin regimul sau de inaltime P+5 etaje si beneficiind de confortul a doua lifturi Schindler, silentioase. Fiecare unitate locativa este insotita de un loc de parcare, disponibil pentru achizitionare separata. Toate apartamentele sunt conectate la utilitatile orasului (gaze, electricitate, apa si canalizare), fiind contorizate individual pentru o gestionare eficienta.

Pretul de lista al apartamentului este: 72.381 Euro + TVA.

Apartamentul poate fi achizitionat prin credit (noua casa sau ipotecar) si plata numerar.
133 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, azi; 14:27
Statii metrou
Dimitrie Leonida 37 min
Statii STB
Căzănești 7 min
Pârâul Rece 8 min
Prestige 12 min