Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
82.000 €
Bucuresti ieri, 15:09
...
85.000 €
Bucuresti ieri, 20:36
...
80.000 €
Bucuresti ieri, 17:21

Anunt inactiv

Parc Titanii, metrou Titan, bl. tip N, 4 et., mob

97.500 €

Parc Titanii, metrou Titan, bl. tip N, 4 et., mob.

97.500 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp Decomandat Etaj 4 din 4
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Loc parcare Reabilitat termic Structura beton M 10 min.
Descriere
apartament superb 2 camere, spatios, 50 mp, bucatarie mare, confort 1, decomandat, mobilat si utilat, bloc solid 4 etaje, tip N, zona parc, foarte frumoasa, curata, civilizata, linistita, parcare ADP.
Detalii suplimentare
Va propunem spre cumparare un apartament superb situat la etajul 4 intr-un imobil anvelopat termic recent, cu regim de inaltime p+4 etaje, amplasat pe o strada adiacenta Bulevardului Nicolae Grigorescu, ferit de zgomot si poluare, intr-o zona verde, foarte frumoasa, curata, civilizata si linistita, la numai 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Titan si Parcul I.O.R

Fiind situat in imediata vecinatate a Parcului Titanii, pe una dintre strazile de mare interes pentru cumparatori - strada Burdujeni, apartamentul se bucura de o pozitie privilegiata in zona.

Apropierea de statia de metrou Titan, accesul la mijloacele de transport in comun si multiplele facilitati ale zonei fac din aceasta locatie o alegere potrivita pentru toate varstele, atat ca resedinta cat si ca investitie, apartamentul putand fi usor inchiriat.

Apartamentul are o suprafata utila de 50 mp, dispune de compartimentare decomandata si este compus din living, dormitor, un hol generos, baie si o bucatarie spatioasa.

Gratie ferestrelor ample, apartamentul este foarte luminos, integrand in acelasi timp natura in spatiul interior din punct de vedere vizual.

Apartamentul degaja un aer primitor, resimtit imediat ce ii treci pragul.

Proprietatea este renovata integral si dispune de tamplarie pvc cu geam termopan, instalatii sanitare schimbate, usa metalica la intrare, un aparat de aer conditionat montat in living, pardoseala placata cu parchet in living, dormitor si hol, gresie in baie, pereti placati cu faianta in baie si intre blatul de lucru si dulapul superior in bucatarie.

Scara blocului este foarte curata, ingrijita, vecini civilizati.

Bonus: proprietatea se poate vinde complet mobilata si utilata incluzand bucataria mobiliata si echipata integral cu electrocasnice (masina de spalat vase, aragaz Zanussi, frigider no-frost Indesit, hota masina de spalat), conform fotografiilor de prezentare, viitorul proprietar aducand cu sine doar lucrurile personale.

Apartamentul dispune de un loc de parcare ADP.

Viitorul proprietar se va bucura de toate facilitatile zonei: Parcul Titanii, Parcul I.O.R, statia de metrou Titan, Centrul Comercial Park Lake Mall, Policlinica Titan, Posta, retea variata de supermarketuri, piete agroalimentare, scoli, gradinite, licee, crese, restaurante, institurii bancare, multiple mijloace de transport in comun.

Proprietatea prezentata este oferta exclusiva a Agentiei L&M Universal.


Pret: 97500 euro

Pentru detalii suplimentare contactati agentia
11 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 15 Apr 08:25
Statii metrou
Titan 10 min
Nicolae Grigorescu 20 min
1 Decembrie 1918 24 min
Statii STB
101 , 102 , 311 Policlinica Titan 5 min
101 , 102 , 253 , 311 , 330 , 335 Liviu Rebreanu 7 min
101 , 102 , 311 Postăvarului 9 min
Bd. Nicolae Grigorescu 9 min
253 Barajul Dunării 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv