Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
110.500 €
Bucuresti 09 Iun. '24 (11:42)
...
128.620 €
Bucuresti 09 Iun. '24 (15:43)

Anunt inactiv

Pipera, Aviatiei, Henri Coanda

Pipera, Aviatiei, Henri Coanda,

Caracteristici
Suprafata 44 mp An 2021 Decomandat
Descriere
studio dublu decomandat, situat la et. 1/7, su de 43,97 de mp, cu balcon 7 mp, aflat in complexul Ambiance Residence. Studioul se afla in faza 2 de constructie cu termen de finalizare decembrie 2022,

Ambiance Residence este un proiect residential care a luat nastere in 2019 din dorinta de a oferi clientilor apartamente construite cu materiale de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Localizat pe Bulevardul Pipera, la trecerea din Zona Aviatiei in Voluntari, cu deschidere catre Aviatiei Business, ofera acces rapid si usor catre autostrada, scoli, gradinite, parcuri, lacuri, paduri si zone verzi.
Fiind un proiect cu continuitate, Faza 1 finalizata in 2021, Faza 2 in constructie si Faza 3 in proiectare, dorim sa devenim un aliat puternic pentru clientii in cautarea viitoarelor locuinte.
In Faza 1 avem 120 de apartamente dispuse in 2 blocuri cu o fatada moderna, inspirata din valurile marii, cu luciul balcoanelor din sticla securizata si o coloristica monocroma care ne-a scos in evidenta printre celelate proiecte.
Din respect pentru clienti am folosit doar dotari si finisaje Premium, de la compartimentari cu caramida Porotherm, Incalzire in pardoseala Valrom, Centrala termica Vaillant 24KW, Sistem Aer Conditionat Gree, Tamplarie Salamander cu geam Tripan 6 camere, gresie portelanata rectificata import Italia, usi blindate Piacentini si un sistem Smart Home care va ofera controlul absolut al proprietatii, acestea sunt doar cateva din dotarile de care se bucura si pe care le apreciaza acum clientii nostri.
In Faza 2 construim alte 2 blocuri/141 de apartamente si continuam acest tipar al calitatii cu care ne-am obisnuit clientii. Aici am ales un design al fatadei mai minimalist, cu o coloristica calda, organica, riflaje verticale, balcoane generoase si compartimentari la fel de utile.
8 vizualizari Ilfov, Voluntari, 10 Aug. '23 (09:05)
Statii metrou
Statii STB
Pipera Drumul Bisericii 1 min
Drumul Potcoavei 6 min
Anunt inactiv