Ploiesti, Intrarea Hortensiei, cartier Albert

65.150 €

Ploiesti, Intrarea Hortensiei, cartier Albert,

65.150 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp An 2022 Decomandat
Descriere
MRS Residence Village, in apropiere de Spitalul Judetean PH, supermarket-uri, benzinarii, bloc in constr S+P+5E, finalizare 2023, ap. 2cam dec, su 50mp, et 5/5, finisaje de calitate, structura beton, utilitati, centrala proprie.
Pretul afisat nu contine TVA
Detalii suplimentare
MRS Residence VILLAGE este cel mai nou resort de duplex-uri si blocuri cu regim redus situate in Cartier Albert, ce se desfasoara pe o suprafata de 40.000 mp cu deschidere la Drumul Judetean 102 cat si la Bd. Republicii, la 10 minute distanta de centrul orasului Ploiesti.
Ansamblul rezidential integreaza constructiile de tip duplex si cele 360 de apartamente, prin edificarea a 7 blocuri cu regim de inaltime redus, P+4 etaje, P+ 5 etaje si o cladire M ( multifunctionala) P+ 2 E. Proiectul se bazeaza pe un mix de relaxare si confort, fiind completat de un parc privat generos pe care il vom dezvolta in interiorul complexului, dotat cu echipamente de joaca, aparate fitness de exterior, zone verzi modern amenajate, precum si de o cladire multifunctionala cu spatii comerciale ce vor concentra diverse tipuri de servicii. MRS Residence isi propune sa ofere o experienta la inaltime, prin apartamente noi, cu dotari moderne, personalizate cu finisaje de calitate premium, completate de servicii de paza si sistem de monitorizare video, cu acces restrictionat de bariera, sistem cu cartele de acces la intrarea in incinta si la intrarea in holurile principale, astfel incat vei sti ca proprietatea ta este in siguranta.
Ultima faza a proiectului din Intrarea Hortensiei , Cartier Albert presupune constructia cladirii A6, cu termen de finalizare 30 septembrie 2023 (cu 120 zile calendaristice de gratie pentru predarea locuintei si incheierea contractului de vanzare-cumparare).
Optiuni interior
Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Termopan Usa metalica
4.312 vizualizari Prahova, Ploiesti, 28 May, 08:55
Statii metrou
Statii STB
Meteo 5 min
Km.5 5 min