Popesti Leordeni, Metrou Dimitrie Leonida

46.500 €

Popesti Leordeni, Metrou Dimitrie Leonida,

46.500 €
Caracteristici
Suprafata 46 mp An 2015 Decomandat Etaj demisol din 5 M 16 min.
Descriere
apartament 2 camere, decomandat, 46 mp, demisol, ac 2015, centrala termica, mobilat/utilat, aparat aer conditiont, zona linistita, loc de parcare, metrou Dimitrie Leonida, se accepta credit,
Detalii suplimentare
Apartament cu 2 camere, modern, cu suprafata utila de 46 mp, disponibil la demisol, pozitionat in Popesti Leordeni, in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida.

Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential, construit in anul 2015 si compus din 6 imobile. Acesta este amplasat pe strada Solstitiului, avand acces rapid catre mijloacele de transport in comun, statiile de metrou Berceni si Dimitrie Leonida fiind la 12 minutede mers pe jos. Ansamblul beneficiaza de locuri de parcare, infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public, bransament la toate retelele de utilitati, iar in apropiere se regasesc numeroase puncte de interes general, precum: magazine, farmacii, loc de joaca pentru copii, gradinite, restaurante.

Apartamentul este compus din living generos, dormitor, bucatarie inchisa, hol la intrare si baie cu geam. Acesta dispune de o compartimentare atent gandita, cu spatii ample si bine luminate.

Se vinde partial mobilat/utilat si cu centrala termica, aparat de aer conditionat, spatii pentru depozitare si loc de parcare.

Accept plata prin credit bancar.
Optiuni interior
Aer conditionat Apometre Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare Structura beton Structura caramida
663 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, azi, 13:08
Statii metrou
Dimitrie Leonida 16 min
Apărătorii Patriei 25 min