Popesti-Leordeni metrou Berceni tip studio piscina

56.871 €

Popesti-Leordeni metrou Berceni tip studio piscina

56.871 €
Caracteristici
Suprafata 46 mp An 2024 Semidecomandat Etaj 2 din 7
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida M 10 min.
Descriere
apartament tip studio, proiect imobiliar premium, foarte bine organizat si cu o functionalitate excelenta, format din 9 imobile de locuinte colective, in apropierea statiei de metrou Berceni

Apartamentul prezentat dispune de o compartimentare moderna si este disponibila la etajul 4/7 al imobilului. Aceasta dispune de o suprafata totala utila de 45.89 mp, in care este inclus un balcon amplu de 7.60 mp.

Ansamblul rezidential este localizat pe Strada Biruintei, in orasul Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, la doar 400 de metri distanta de pasarela pietonala care asigura accesul la statia de metrou Berceni.

Accesul catre imobil se face direct din Soseaua Berceni prin strada Popesti Vest, cat si din Soseaua Oltenitei prin Drumul Fermei.

In cadrul ansamblului rezidential vor fi create spatii speciale pentru petrecerea timpului liber la standarde moderne, cum sunt zonele dedicate piscinei de mari dimensiuni sau a spatiilor verzi si locurilor de joaca pentru copii.

La parterul imobilelor se regasesc spatii comerciale cu deschidere directa catre strada, in care se vor amenaja unitati de invatamant scolar si prescolar, dar si magazine comerciale de proximitate, precum si o sala de sport ultra moderna.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se regasesc numeroase centre comerciale mari, cum ar fi Penny Market, Mega Image, Profi Market sau Mall La Strada (promenada comerciala ampla cu activitati comerciale mixte).

Pret: 56871 Euro + TVA .

Direct de la dezvoltator, fara comision!
298 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, azi; 14:15
Statii metrou
Berceni 10 min
Dimitrie Leonida 16 min
Statii STB
125 IMGB Poarta 2 10 min
Berceni 10 min