Popesti-Leordeni, Sos Oltenitei, Loka Residence

79.500 €

Popesti-Leordeni, Sos Oltenitei, Loka Residence

79.500 €
Caracteristici
Suprafata 62 mp An 2022 Decomandat
Descriere
Ap 2 cam dec. situat intr-un cartier de lux, zona foarte linistita si aerisita, etaj 4/4, su 62.52 mp, 9.79 mp terasa, aproape de mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, farmacii si magazine, finisaje premium, lift, monitorizare video
Detalii suplimentare
Proiectul dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti.
Ansamblul are o pozitionare excelenta in apropiere de scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), si se afla in imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall).
Loka Residence cuprinde blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime, P+4 etaje, insotite de numeroase facilitati complementare proiectului rezidential, cum sunt la parter, spre exemplu spatii comerciale, parcari delimitate ce insotesc unitatile locative oferite spre vanzare, spatii verzi amenajate.
Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil.
Sistemul constructiv este realizat din beton armat, si compartimentarile vor fi integrale din caramida Porotherm, cu o hidroizolatie de cea mai buna calitate, iar la interior finisajele propuse de acestia sunt din gama premium/lux.
Fiecare unitate in parte este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si o centrala proprie de 24 kw.
Optiuni interior
Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton
1.297 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 28 May, 08:55
Statii metrou
Dimitrie Leonida 22 min
Apărătorii Patriei 24 min
Statii STB
Institutul Sf. Maria 2 min
Prestige 4 min
Romprim 6 min