Prelungirea Ghencea, Funigeilor 51-59

76.000 €

Prelungirea Ghencea, Funigeilor 51-59,

76.000 €
Caracteristici
Suprafata 65 mp An 2024 Decomandat Etaj 1 din 4
Optiuni interior: Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Structura caramida
Descriere
Direct dezvoltator, fara comisioane. Vindem apartament cu 2 camere, suprafata 65,9 mp, etajul 1 si 3, usa metalica, gresie si parchet, centrala termica, baie mobilata, loc parcare, 5000 euro + TVA,

Situat intr-o zona linistita de case din Prelungirea Ghencea, Apartamentul cu 2 camere este locul ideal in care tu si familia ta te vei simti acasa.
Apartamentul se afla intr-un Ansamblu proiectat cu grija, blocul avand un regim de inaltime P+4 etaje si este dotat cu lift.
Finisaje si materiale de cea mai buna calitate sunt alese cu grija ca tu sa te poti bucura de o locuinta moderna, spatioasa si cu multa lumina.
Constructia este realizata din caramida porotherm (inclusiv compartimentarile interioare) pe structura de beton.
Apartamentul se vinde “la cheie” cu urmatoarele obiecte incluse: Gresie, faianta, parchet, usi de interior, usa metalica intrare, lavabila, obiecte sanitare, geamuri termopan, intrerupatoare, calorifere, centrala termica.
Spatiile verzi sunt esentiale pentru starea generala a organismului si mentinerea vietii, de aceea totul este gandit in asa fel ca tu sa ai parte de locuri de relaxare in incinta Ansamblului.
In imediata apropiere veti gasi statii STB, centre comerciale, scoli, gradinite, hypermarket-uri, restaurante, locuri de joaca, parcuri, centre medicale, statie de metrou la doar 10 minute de mers cu masina.
Ansamblul dispune de cai interioare de acces, spatiu verde si iluminat nocturn. Proiectul dispune de infrastructura completa cu drum de acces asfaltat, fiind bransat la toate utilitatile orasului.
O noua poveste prinde viata in Ansamblul Rezidential Funigeilor 51-59.
1.058 vizualizari Bucuresti, Sector 5, ieri; 14:57
Statii metrou
Valea Ialomiței 37 min
Statii STB
122 Drumul Funigeilor 6 min
122 Sere Militari 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..