Salaj Apartament 2 Camere Incalzire in Pardoseala Ansamblu Nou Rahova

74.900 €

Salaj Apartament 2 Camere Incalzire in Pardoseala Ansamblu Nou Rahova

74.900 €
Caracteristici
Suprafata 55 mp An 2021 Decomandat Etaj 2 din 10
Descriere
Tower Residence prezinta un concept spectaculos,care se diferentiaza prin eleganta arhitecturala, calitatea materialelor folosite si DOTARILOR PREMIUM.
Atunci cand vrei sa-ti achizitionezi o locuinta este foarte important sa stii ce cumperi si cat de bine este construit blocul.
Nici de aceasta data nu facem rabat de la calitate, folosim materiale de constructie rezistente (structura de beton armat si caramida) pentru ca misiunea noastra este sa ridicam imobile durabile in care ne-am dori noi insine sa locuim.
Constructia este executata la CELE MAI INALTE STANDARDE de manopera si materiale existente pe piata!

Tower Residence este situat pe Soseaua Salaj nr 315-323 sector 5, in apropierea Targului de legume si fructe, in Noul Complex Rezidential, la aprox. 6 km de Piata Unirii. Linie directa STB catre centrul Bucurestiului.
Proiectul Tower Residence va avea 6 blocuri de 11 respectiv 10 Etaje, cu spatiu comerical la primul bloc, locuri de parcare .

Va punem la dispozitie Garsoniere, Apartamente de 2 camere si de 3 Camere.
Va propunem spre vanzare apartamentul de 2 camere Tip 2B, finisat la cheie, gata de mutare, luminos si spatios cu o suprafata generoasa de 55.5 mp utili la pretul de 74.900 EURO .
Apartamentul este compus din: Living de 18 mp, Bucatarie
1.426 vizualizari Bucuresti 26 May, 08:01
Statii metrou
Statii STB
Piața Pucheni 2 min
Șoseaua Sălaj 363 3 min
Cartier Confort Urban 6 min
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..