Sector 6, oferta fulger, ultimul apartament finalizat 2 camere, 58mp

87.100 €

Sector 6, oferta fulger, ultimul apartament finalizat 2 camere, 58mp

87.100 €
Caracteristici
Suprafata 58 mp An 2023 Decomandat Etaj 1 din 6
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
Direct dezvoltator, comision 0

2 camere tip studio 58,5 mp super generosin Bd. Iuliu Maniu,

Iti doresti sa ai parte de intimitatea si functionalitatea pe care ti le-ar oferi un apartament cu doua camere, dar esti oarecum constrans la capitolul buget? In ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu, din vestul Capitalei, gasesti solutia optima! Este vorba despre un apartament de tip studio, care, desi compartimentat in doua camere, este mai compact decat unitatile bicamerale standard din cadrul proiectului nostru – si, deci, mai accesibil ca pret. Spre exemplu, proprietatea pe care ti-o propunem spre vanzare are o suprafata utila de ... metri patrati, la care se adauga balconul, in suprafata de ... metri patrati.
Unul dintre atuurile acestui apartament este dat de compartimentarea sa inteligenta: suntem siguri ca te vei bucura pe deplin de livingul spatios, cu bucatarie deschisa, dar si de dormitorul intim, practic si functional. Programand o vizionare, vei descoperi ca proprietatea se remarca, bineinteles, prin caracteristicile devenite deja obisnuinta pentru clientii nostri, anume calitatea si siguranta constructiei, in combinatie cu finisajele din categoria premium.
Plus-valoare: Ne straduim in permanenta sa punem la dispozitia clientilor nostri cele mai bune oferte financiare, astfel ca facand o achizitie EnVogue Residence - Iuliu Maniu te vei bucura de urmatoarele beneficii:

• Asistenta gratuita, din partea unui broker de credite profesionist, pentru cei interesati de accesarea unei finantari bancare.
• Reducere de 10% la mobila din magazinul Mobexpert Militari, la cumpararea oricarei locuinte in cadrul EnVogue Residence - Iuliu Maniu.
Hai la vizionare!
2.636 vizualizari Bucuresti, Sector 6, ieri; 10:24
Statii metrou
Preciziei 26 min
Statii STB
137 , 236 Grup Școlar Auto 3 min
62 137 , 138 , 236 Victoria 5 min
138 Complex Comercial Militari 8 min
Tineretului 13 8 min
138 Complex Comercial Militari 11 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..