Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
57.000 €
Bucuresti 08:01
...
76.000 €
Bucuresti 13:37

Anunt inactiv

Sector 6, Penthouse 2 camere, ST de 285mp, mobilat, utilat

118.650 €

Sector 6, Penthouse 2 camere, ST de 285mp, mobilat, utilat

118.650 €
Caracteristici
Suprafata 285 mp An 2020 Decomandat Etaj 7 din 7
Descriere
Descopera Envogue Residence! Unul dintre cele mai sigure ansambluri rezidentiale din Bucuresti! Contacteaza-ne si fii #Envogue!
Detalii suplimentare
Iti doresti un apartament cu doua camere care sa fie cu adevarat diferit de ceea ce vezi repetandu-se la infinit in „peisajul” rezidential bucurestean? In ansamblul EnVogue Residence - Iuliu Maniu gasesti solutia potrivita pentru tine: o unitate locativa bicamerala de tip penthouse, ce dispune de o suprafata totala de circa 285 de metri patrati, incluzand terasa si balcoanele spatioase.
Apartamentul se distinge prin caracteristicile devenite deja obisnuinta pentru clientii EnVogue Residence, anume calitatea si siguranta constructiei, alaturi de finisajele din categoria premium. Un important punct forte al acestui apartament este, in mod evident, terasa de dimensiuni (mai mult decat) generoase: imagineaza-ti doar serile de vara petrecute in aer liber, in jacuzzi sau pur si simplu relaxandu-te in propria (mini)gradina!
PLUS-VALOARE: Aceasta proprietate se vinde complet amenajata si utilata, de catre un arhitect specializat in design interior. Corpurile de iluminat si piesele de mobilier utilizate sunt furnizate de Mobexpert, o parte dintre cele din urma fiind si personalizate. Amenajarea include si electrocasnicele mari, toate din gama Electrolux, apartamentul beneficiind de incalzire in pardoseala pe toata suprafata apartamentului cat si prin calorifere, avand centrala proprie de apartament.
Pretul afisat are TVA 5% inclus.
Suna acum pentru a programa o vizionare.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
10.933 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 28 Aug, 09:22
Statii metrou
Preciziei 27 min
Statii STB
Tineretului 13 7 min
138 Complex Comercial Militari 13 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Militari
se incarca..
Anunt inactiv