Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
87.000 €
Bucuresti 07:03
...
77.000 €
Bucuresti 09:25

Anunt inactiv

Theodor Pallady, ansamblu premium, parcare inclusa in pret, decomandat

78.000 €

Theodor Pallady, ansamblu premium, parcare inclusa in pret, decomandat

78.000 €
Caracteristici
Suprafata 65 mp An 2022 Decomandat Etaj 1 din 4
Descriere
Apartament 2 camere premium cu finisaje moderne, atentie la detalii si acces rapid la metrou Nicolae Teclu, zona comerciala Pallady si Parcul Teilor, mijloace de transport in comun, acces auto facil catre bulevardul Theodor Pallady, 1 Decembrie, Liviu Rebreanu.

Avans minim 15%-78,00 tva

Alcatuit din hol , baie cu sanitare moderne Romstal, suspendate, dormitor cu zona pentru dressing, bucatarie mare, inchisa cu balcon propriu si zona de relaxare, camera de zi, geamuri mari si terasa.
Finisajele apartamentului au fost atent selectionate cu ajutorul unui designer de interior, ce ajuta imbinarea de nunante si culorile usilor/finisajelor pana la ultimul detaliu,cu finisaje si sanitare din gama colaboratorilor.
Apartamentul are o suprafata de64,10 mp
Imobilul dispune de apartamente cu compartimentari ingenioase, acestea se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile sectorului 3, contorizarea fiind individuala.(apa/canal, gaz si energie electrica)
Ansamblu format din doua blocuri de 4 nivele, cu lifturi moderne de 8 persoane, parcari acoperite, zone verzi, calitate pentru constructie si finisarea locuintelor, design modern, 34 de locuinte de la o camera pana la 4 camere cu balcoane sau terase mari.
Acces facil pieton si auto catre marile bulevarde si mijloacele de transport in comun(metrou, tramvai, stb).
Finisaje disponibile:
Centrala termica de apartament 24kw.Parchet multistratificat.Gresie si faianta import.Obiecte ceramice in bai.Usa metalica la intrare.Usi de interior pal celular.Termopane cu tamplarie PVC.Calorifere, portprosop in bai.In proximitatea zonelor de interes, noul proiect ofera accesul la mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes
758 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 06 Jun, 07:46
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv