Theodor Pallady nr. 66, sector 3

75.000 €

Theodor Pallady nr. 66, sector 3

75.000 €
Caracteristici
Suprafata 44 mp An 2022 Semidecomandat M 5 min.
Descriere
p 2 cam in ansamblul rezidential HILS Pallady Apartments, vizavi Ikea Pallady, metrou Saligny, bloc in const, P+11E, semidec, et 11/11, su 44,42 mp, finisaje moderne, centrala proprie, ac, ap se preda la cheie, nemobilat.
Pretul nu contine TVA
Detalii suplimentare
Situate la doar 50 de metri de statia de metrou Anghel Saligny si vis-à-vis de o zona comerciala aflata in plina expansiune, cele 12 blocuri care formeaza complexul HILS Pallady devin parte a noului pol de dezvoltare a Bucurestiului.
HILS Pallady totalizeaza 1908 de unitati locative proiectate in mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 si 3 camere, inclusiv duplexuri. Complexul este vandut in proportie de peste 70%, conturandu-se cu fiecare zi care trece datorita faptului ca se lucreaza simultan la toate cele 12 blocuri.
Avem in plan sa punem la dispozitia locatarilor o serie de facilitati importante precum: minimarket, clinica medicala, spatii de birouri etc.
Zona in care este amplasat ansamblul rezidential HILS Pallady este una strategica si extrem de avantajoasa.

In apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobila si bricolaj: IKEA, aflat chiar vis-à-vis de complexul nostru rezidential, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Auchan, Metro, Kaufland si Lidl; magazine de articole sportive si jucarii: Decathlon si Jumbo, restaurante precum KFC Drive si McDonald’s.
Facilitati ale ansamblului: spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, wellness club, business center, locuri de parcare terane si supraterane.
774 vizualizari Sector 3, ieri, 08:55
Statii metrou
Anghel Saligny 5 min
Nicolae Teclu 17 min
Statii STB
246 Anghel Saligny 5 min
246 Intrare Sat Cățelu 9 min
246 Complex Comercial Titan 16 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..