Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
72.000 €
Bucuresti 13 Mai 08:01
...
65.000 €
Bucuresti 13 Mai 09:00
...
85.000 €
Bucuresti 10 Mai 08:48
...
95.412 €
Bucuresti 16 Mai 13:03

Anunt inactiv

Timisoara, 2 camere, decomandat, nou, finisat

80.000 €

Timisoara, 2 camere, decomandat, nou, finisat.

80.000 €
Caracteristici
Suprafata 58 mp An 2022 Decomandat Etaj 7 din 11
Optiuni interior: Alarma Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Interfon Lift Loc parcare Structura beton M 6 min.
Descriere
Va oferim spre achizitie acest apartament decomandat si compartimentat astfel: un dormitor matrimonial, un living spatios de 20 de mp, o bucatarie inchisa si o baie de 5 mp. Va asteptam la vizionare,
Detalii suplimentare
Va prezentam acest apartament situat in zona Valea Oltului, avand o suprafata de 58 de metri patrati si fiind decomandat. Apartamentul are un balcon generos cu vedere libera, care ofera o priveliste minunata asupra zonei.

In interiorul apartamentului, veti gasi un dormitor, un living spatios, o baie moderna si o bucatarie inchisa, care ofera o zona ideala pentru gatit si servit masa. Apartamentul dispune de toate utilitatile necesare si este situat la doar 250 de metri de statia de metrou Valea Ialomitei.

Locatia ofera acces facil catre tramvaie si autobuze, precum si catre magazinele mari precum Kaufland, Lidl si Mega Image, astfel incat veti beneficia de toate facilitatile necesare. In plus, veti avea acces rapid catre toate arterele importante, iar parcarile subterane si exterioare va vor oferi o solutie convenabila de parcare.

Apartamentul este situat intr-o zona sigura, avand paza 24/7, astfel incat veti avea siguranta si linistea de care aveti nevoie. Mai mult, apartamentul se vinde semifinisat, ceea ce va ofera libertatea de a-l finisa dupa propriul plac, astfel incat sa va simtiti ca acasa.

In concluzie, acest apartament este o alegere excelenta pentru oricine cauta o locuinta moderna, confortabila si convenabila, cu toate facilitatile necesare la indemana.

Pentru orice alte detalii sau programarea unei vizionare, ne puteti contacat oricand la numarul de telefon afisat.
5 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 10 Apr 23 11:34
Statii metrou
Valea Ialomitei 6 min
Constantin Brâncuși 15 min
Romancierilor 17 min
Statii STB
221 Valea Oltului 2 min
221 Valea Ialomiței 4 min
Masa Tăcerii 7 min
Radox 8 min
221 Textila Militari 9 min
Coloana Infinitului 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv