Timisoara, Iulius Mall, centru

141.200 €

Timisoara, Iulius Mall, centru,

141.200 €
Caracteristici
Suprafata 59 mp An 2022 Decomandat
Descriere
la 150 m de Parcul Botanic, ansamblul Nord One situat pe Calea Aradului Nr. 1, pozitionat pe partea de Nord-Vest, cu vedere catre Kaufland, Fructus, blocul 1, imobil constr 2022, structura beton, S+P+9E, ap. 2 cam. dec., et. 4/9, su 59 mp, balcon, boxa inclusa in pret, ac, finisaje premium
Pretul nu contine TVA,
Detalii suplimentare
Nord One inseamna un stil de viata superior, ultracentral, cu accent pe spatiu si confort. Pozitionat la 150 m de Parcul Botanic si 500 m de Iulius Town, Nord One este aproape de tot ce conteaza pentru un stil de viata conectat, in care scapi de grija traficului si castigi timp pretios pentru tine si ai tai. Esti la cativa pasi de Iulius Town, Piata Unirii, Parcul Botanic, supermarket-uri, sali de fitness, scoli si gradinite.
Dotari si finisaje: placi ceramice, parchet, ferestre, sanitare, incalzire centralizata, panouri solare, smart home, proiect design inclus.
Loc de joaca: In spatele blocului, ferit de trafic si agitatie, imprejmuit cu gardulet, locul de joaca de la Nord One e raiul celor mici.
Spatii comune: Cu suprafete mari si un design cu personalitate, spatiile comune sunt un plus de confort pentru comunitatea Nord One.
Finisaje premium: Atent selectate pentru durabilitate, confort si o investitie sigura.
Smart Home: Eficienta energetica, economie si confort sporit.
Optiuni interior
Balcon Centrala termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol Lift Structura beton
730 vizualizari Timisoara, ieri, 08:55
Statii metrou
Statii STB
Piața Consiliul Europei 5 min
Gheorghe Lazăr 8 min
Mărăști 9 min