Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titan Grigorescu Apart 2cam Bloc nou curte proprie preturi promotionale

100.000 €

Titan Grigorescu Apart 2cam Bloc nou curte proprie preturi promotionale

100.000 €
Caracteristici
Suprafata 85 mp An 2023 Decomandat Etaj parter din 4 M 13 min.
Descriere
Oferta promotionala limitata, valabila pana la 1 august 2023. preturi reduse pentru toate apartamentele si locurile de parcare subterane.
STONEBUILDING.RO
Apartament 2 camere in BLOC NOU, CU 0% COMISION PENTRU CUMPARATOR situat in Titan, cu acces direct din Bulevardul Nicolae Grigorescu si strada Drumul Lunca Merilor, la 200 metri de statia STB si la 900 m de Metrou Grigorescu si scoala 92, aproape de podul nou peste Splaiul Unirii, intr-o zona linistita, verde, doar cu vile si blocuri cu regim mic de inaltime. Blocul se afla in constructie, cu termen de finalizare in VARA 2023, este proiectat si construit sa reziste unui cutremur de 9 grade magnitudine, cu fundatii la 6 metri adancime, prevazut cu adapost antiatomic, LIFT SCHINDLER PENTRU 6 PERSOANE, si cu parcare subterana. Apartamentul este decomandat, dispune de o suprafata utila de 55 mp, plus o curte in proprietate de 45mp plus folosinta exclusiva a unei terase de 30mp ACEST MODEL ESTE DISPONIBIL DOAR LA PARTER Apartamentele se predau la cheie, cu finisaje peste medie, dotate cu INCALZIRE IN PARDOSEALA PURMO cu distribuitoare FERRO, tamplarie PVC cu geam termopan Veka, cu centrala proprie in condensatie, usi de interior si obiecte sanitare de calitate superioara.
Imobilul este construit din diafragme de beton si caramida, izolat cu termosistem AUSTROTHERM, cu acoperis tip terasa hidroizolata, cu rampa acces auto degivrata,
Se accepta si achizitia prin credit ipotecar sau Programul Noua Casa.
1.833 vizualizari Bucuresti 28 Aug, 08:55
Statii metrou
Nicolae Grigorescu 13 min
1 Decembrie 1918 17 min
1 Decembrie 1918 (M3) 19 min
Statii STB
Malva 1 min
Prevederii 7 min
Pasajul Nicolae Grigorescu 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv