Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titan, Nicolae Grigorescu

95.500 €

Titan, Nicolae Grigorescu

95.500 €
Caracteristici
Suprafata 63 mp An 2013 Semidecomandat Etaj 2 din 11 M 18 min.
Descriere
Bloc (mai) nou, in oras, aproape de metrou, ansamblu cu renume bun. Cauti si tu un apartament cu asemenea caracteristici? Hai in Edenia! Luminos, mobilat si utilat, boxa la subsol inclusa. 0% comision
Detalii suplimentare
Despre apartament
Este in blocul C, ultimul construit din cele 3 blocuri din Edenia si cel mai cautat. Etajul 2/11, semidecomandat.
O sa iti placa vederea libera a apartamentului, iar orientarea spre Est iti aduce in casa lumina preponderent in prima parte a zilei. Te bucuri, astfel, de verdele copacilor din vecinatate de primavara devreme pana toamna tarziu. Ferestrele mari contribuie la un plus de lumina naturala.
Livigul deschis cu bucataria au, impreuna, aproape 34 mp, astfel ca ai loc si pentru birou, daca inca lucrezi de acasa. Dormitorul are aproape 15 mp si este mobilat minimalist.
Cum faci sa te bucuri de niste spatii aerisite si confort in apartament la bloc? Ai o boxa. La pachet cu apartamentul, vine o boxa de 3,62 mp, unde poti depozita tot ce ai nevoie, incepand cu cauciucurile de iarna, pana la jucariile de care nu mai are nevoie copilul.
Ca sa iti fie mutarea/investitia mai usoara, apartamentul se vinde mobilat si utilat ca in fotografii (cuptor, plita si masina de spalat vase ELECTROLUX, masina de spalat, aer conditionat si TV SAMSUNG, combina frigorifica BOSCH, hota Hotpoint ARISTON).
Despre bloc si ansamblu
Blocul este finalizat in 2013, are 2 lifturi si 2 etaje in subteran (fara parcare subterana la acest bloc). Ansamblul este ingrijit, curat, la fel si spatiile comune – vezi poza cu holul de la intrarea in scara, ce frumos este amenajata.
Este unul din asamblurile in care s-a construit o comunitate, unde copiii ies la joaca in curte si se imprietenesc unii cu altii.
Accesul in ansamblu se face doar pe baza de cartela, exista supraveghere video 24/24 si paza la intrarea principala.
Zona
La 2-3 minute, ai parcul Titanii. Un pic mai departe, IOR-ul. Statia de metrou Nicolae Grigorescu este la 12-15 minute de mers sau te lasa autobuzele 101 si 311 in 5 minute la statia de metrou Titan. Ajungi repede la Auchan Titan, plus in zona sunt cateva magazine Mega Image, LIDL sau Piata Titan.
Noi suntem gata de vanzare, te asteptam pe tine, cumparatorul pregatit sa cumpere!
Optiuni interior
Aer conditionat Apometre Balcon Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol Lift Reabilitat termic Structura beton
563 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 14 Jun, 14:54
Statii metrou
Nicolae Grigorescu 18 min
Titan 19 min
1 Decembrie 1918 (M3) 20 min
Statii STB
101 , 311 Codrii Neamțului 6 min
101 , 311 Bd. 1 Decembrie 1918 7 min
Postăvarului 8 min
101 , 102 , 311 Policlinica Titan 13 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv