Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titan Pallady; Apartament 2 camere spatios; Metrou Nicolae Teclu

73.155 €

Titan Pallady; Apartament 2 camere spatios; Metrou Nicolae Teclu

73.155 €
Caracteristici
Suprafata 70 mp An 2022 Decomandat Etaj parter din 5 M 13 min.
Descriere
STAR-CONSTRUCT va prezinta un ansamblul rezidential, a carui lucrare de constructie a inceput in anul 2022. Ansamblul rezidential se afla in zona Theodor Pallady, langa statia de metrou Nicolae Teclu, Sector 3, Bucuresti. Acest ansamblu are un regim de inaltime de Ds P 4E 5E (retras), cu un total de 34 apartamente.

Imobilul este amplasat la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

Sistemul constructiv are infrastructura de tip cutie rigida formata din radier, pereti structurali din beton armat pe contur si planseu peste demisol, iar suprastructura este dintr-un sistem compus de pereti structurali cuplati din beton armat. Peretii interiori sunt din caramida Porotherm de calitate, cu un coeficient marit pentru izolatie fonica si termica.

Fiecare apartament este bransat individual la toate utilitatile (gaze, apa, canalizare si curent electric) si se vinde la cheie cu urmatoarele finisaje de calitate: parchet laminat, gresie, faianta, usi de interior, centrala termica de apartament, prize si intrerupatoare, bai complet echipate cu obiecte sanitare.

Ansamblul ofera si locuri de parcare la nivelul solului.
Apartamentul de 2 camere este total decomandat, fiind compus din: hol cu spatii destinate depozitarii, bucatarie inchisa, living spatios cu acces la balcon, dormitor de dimensiuni generoase cu acces la balcon, baie complet utilata balcon.
Imaginile afisate in anunt sunt cu titlu informativ si reprezinta modele de finisaje folosite de catre dezvoltator
Pretul afisat in anunt este pentru un avans de 90% la semnarea antecontractului si nu are TVA inclus.
Pret: 76480 euro TVA 5% pentru un avans de 50%
Pret: 79806 euro TVA 5% pentru un avans de 15%
Daca doriti sa achizitionati apartamentul prin credit bancar, departamentul nostru financiar va sta la dispozitie, in vederea intocmirii dosarului bancar si gasirea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.
Titan-Pallady - Auchan Titan - Parcul Teilor - Metrou Nicolae Teclu - Ikea - Metrou Anghel Saligny - Kaufland - Lidl - Metro - Leroy Merlin - Dedeman - Auchan Pallady - Piata Trapezului - Metrou Nicolae Grigorescu - Metrou 1 Decembrie 1918 - Parcul IOR - Park Lake Mall.
220 vizualizari Bucuresti 06 Jun, 15:21
Statii metrou
Nicolae Teclu 13 min
Anghel Saligny 20 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv