Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
85.000 €
Bucuresti azi; 15:18
...
99.500 €
Bucuresti 12 Iun. '24 (12:53)
...
64.000 €
Bucuresti azi; 13:00
...
74.500 €
Bucuresti ieri; 04:33

Anunt inactiv

Titan, Pallady

80.000 €

Titan, Pallady.

80.000 €
Caracteristici
Suprafata 51 mp An 2021 Semidecomandat Etaj 2 din 5
Optiuni interior: Aer conditionat Alarma Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton Structura caramida
Descriere
Se vinde un apartament cochet de 2 camere, tip studio, intr-un bloc nou finalizat in anul 2021.
Blocul fiind locuit integral in momentul de fata, va veti putea bucura de o comunitate de oameni tineri, civilizati avand toate beneficiile unei locuiri sigure si de calitate.

Toate finisajele sunt realizate cu grija, locuinta avand: gresie si faianta din Italia, parchet laminat cu clasa de rezistenta pentru trafic intens, obiecte sanitare in baie, usi interioare din lemn, usa metalica la exterior, tamplarie pvc 6 camere cu geamuri din termopan, centrala proprie + calorifere si un aer conditionat in living.

Blocul in care este situat apartamentul face parte dintr-un ansamblu de prestigiu: Titan 4 Residence, un dezvoltator cu o vasta experienta avand la activ numeroase proiecte. Deasemenea toata zona este noua, aflata in plina ascensiune si dezvoltare(Titan - Pallady), chiar in spatele Policolorului, la o distanta mica, maxim 15 minute pe jos, de statia de metrou Nicolae Teclu.

Aveti toate facilitatile necesare unei vieti confortabile, fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona: MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, restaurante, pizzerii, cafenele. Deasemenea in zona exista un parc nou construit de catre Primaria Sectorului 3: Parcul Teilor. In apropiere se va ridica un centru educational modern cu scoala si gradinita, iar in curand se va inaugura clinica Regina Maria Pallady.

Au fost folosite materiale de calitate superioara si constructia a fost realizata dupa cele mai inalte si drastice standarde de siguranta si calitate in constructii. Sistem constructiv cu cadre de beton armat monolit, iar compartimentarile interioare si peretii exteriori din caramida de calitate. Lift spatios cu capacitate minima de 6 persoane. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, tamplarie PVC 6 camere cu geam termoizolant si lift hidraulic pentru 6 persoane. 

Pentru a garanta siguranta si un grad sporit de intimitate, accesul masinilor in complex este restrictionat printr-o bariera, iar intrarea se face pe baza de cartela iar in curtea interioara se vor gasi locurile de joaca pentru copii, zona de relaxare si spatiul verde.

Blocul este bransat la toate utilitatile Sectorului 3: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv.

Comision zero pt cumparator!

237 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 25 Mai. '24 (09:45)
Statii metrou
Nicolae Teclu 20 min
Anghel Saligny 30 min
1 Decembrie 1918 (M3) 35 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv