Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titan Pallady, Metrou N Teclu, Bloc nou

58.700 €

Titan Pallady, Metrou N Teclu, Bloc nou

58.700 €
Caracteristici
Suprafata 44 mp An 2023 Decomandat Etaj 2 din 3 M 12 min.
Descriere
Ansamblul este situat intr-o zona noua a sectorului 3 din Bucuresti, aflata in plina ascensiune si dezvoltare, chiar in spatele Policolorului, la o distanta mica de statia de metrou Nicolae Teclu. Proiectul in sine te va uimi prin conceptia arhitecturala si gradul ridicat de confort.
Pret fara TVA!
Locatia cuprinde toate facilitatile necesare unei vieti confortabile, fiind la o distanta foarte mica fata de toate magazinele si centrele comerciale aflate in zona: MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash-Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman si Decathlon Pallady, restaurante, pizzerii, cafenele, parcuri.
Asa cum v-am obisnuit, utilizam materiale de calitate superioara si construim dupa cele mai inalte si drastice standarde de siguranta si calitate in constructii. Cladirile vor fi realizate din cadre de beton armat monolit, iar compartimentarile interioare si peretii exteriori din caramida de calitate. Pentru confortul tau, fiecare cladire va beneficia de lift spatios cu capacitate minima de 6 persoane.
Regimul de constructie al imobilelor este ideal, blocurile au, pe langa arhitectura deosebita, clara, cu volumetrie simpla si nuante de culori bine alese, un regim de inaltime de parter plus 5 etaje (P 5) ceea ce ridica la gradul de excelent atat confortul, cat si intimitatea si siguranta in intreg ansamblul rezidential.
Apartamentul propus spre vanzare este cu 2 camere Tip Studio, decomandat, cu o suprafata totala utila de 44.04 mp.
Unitatile ansamblului se predau la cheie, complet finisate cu: gresie, faianta, calorifere, obiecte sanitare in bai, usi din lemn in interior, usa metalica la exterior, tamplarie pvc cu geamuri din termopan, centrala proprie)
Apartamentele vor fi bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv.
Pentru a garanta siguranta si un grad sporit de intimatate, accesul masinilor in complex este restrictionat printr-o bariera, iar intrarea se face pe baza de cartela.
Dezvoltat pe o suprafata de 9400 mp, cuprinde 4 cladiri cu regim de inaltime P 4E 5ER, un total de 224 de locuinte, respectiv garsoniere duble, apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3 camere si apartamente penthouse cu 3 camere, proiectate intr-un stil modern care sa iti permita o amenajare potrivita stilului tau de viata.
Ansamblul rezidential ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare situate la parterul cladirii sau in curtea interioara unde se gasesc si locurile de joaca pentru copii, zona de relaxare si spatiul verde.
Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente din caramida Porotherm 24,5 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit caramida Porotherm de 11,5 cm, inaltimea intre placi este de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, tamplarie PVC 6 camere cu geam termoizolant si lift hidraulic pentru 6 persoane. Fiecare garsoniera sau apartament dispune de interfon. Pentru a crea un aer exclusivist locuintei tale, tamplaria va fi de culoare gri la exterior si alb la interior.
- Pret cash 58.700 Euro TVA (avans minim 80%);
- Pret credit Prima Casa/Ipotecar 62.100 Euro TVA (avans minim 5%);
- Pozele sunt reale

592 vizualizari Bucuresti 06 Apr, 23:36
Statii metrou
Nicolae Teclu 12 min
Anghel Saligny 25 min
1 Decembrie 1918 (M3) 28 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv