Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Titanul, Ansamblu nou, Metrou N Teclu, Dezvoltator, Centrala Proprie

75.315 €

Titanul, Ansamblu nou, Metrou N Teclu, Dezvoltator, Centrala Proprie

75.315 €
Caracteristici
Suprafata 67 mp An 2023 Decomandat Etaj 4 din 7 M 12 min.
Descriere
Pret promotional avans 90% la antecontract: 69.947 Euro TVA
Pret promotional avans 50% la antecontract: 72.258 Euro TVA
Pret promotional avans 15% la antecontract: 75.230 Euro TVA
Ansamblul este situat in zona Sector 3 - Theodor Pallady, este format din 2 tronsoane cu un regim de inaltime Ds 7E. Proiectul se deosebeste prin aspectul modern si calitatea constructiei, folosindu-se cele mai noi tehonologii din domeniu. In curtea imobilului regasim spatii verzi si alei pietonale.
Zona dispune de numeroase facilitati, statia de metrou Nicolae Teclu se afla la doar 12 minute de mers pe jos, centrul comercial Theodor Pallady din care fac parte magazine precum: IKEA, Metro, Kaufland, Lidl, Jumbo, Jysk, Decathlon, Dedeman, KFC, McDonalds. Tot in imediata apropiere regasim Parcul Teilor, scoala/gradinita si restaurante.
Finisajele se pot personaliza, alegerea facandu-se dintr-o gama variata de nuante si modele (gresie, faianta, parchet si usi interioare) pentru a oferi clientilor posibilitatea personalizarii locuintelor.
Apartamentele dispun si de centrala termica in condensare de 24kw, iar baile sunt complet utilate cu obiecte ceramice calitative.

Structura solida a imobilului este asigurata prin stalpi cadre si grinzi de beton armat exteriorul este placat cu sistem termoizolatie cu polistiren expandat de 10cm, este dotat cu lift silentios si finisaje de calitate atat pe casa scarii cat si in partile comune. Atat compartimentarile exterioare cat si cele interioare sunt realizate din caramida Porotherm.
Imobilul dispune atat de parcare supraterana cat si subterana, se pot achizitiona contracost!
Apartamentele din proiect sunt ideale pentru cei ce isi doresc o locuinta inteligent compartimentata, calitativa si la un pret accesibil.
Fotografiile sunt cu titlu de prezentare din blocuri finalizate anterior!
383 vizualizari Bucuresti 22 Mar, 18:42
Statii metrou
Nicolae Teclu 12 min
Anghel Saligny 25 min
1 Decembrie 1918 (M3) 28 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv