Tomis Villa Grand Resort, Mamaia Nord

112.600 €

Tomis Villa Grand Resort, Mamaia Nord,

112.600 €
Caracteristici
Suprafata 70 mp An 2022 Decomandat
Descriere
vis-a-vis de plaja, Promenada, bloc in constructie, P+12E, ap. 2 cam dec, su 70mp, et. 5/12, facilitati premium si finisaje de top.
Pretul afisat nu contine TVA
Detalii suplimentare
Ansamblul rezidential „Tomis Villa Grand Resort” este o comunitate locativa exclusivista si relaxanta conceputa sa corespunda celor mai inalte standarde de confort si siguranta. Ansamblul rezidential este compus din trei corpuri de imobil, ce au un regim de inaltime cu parter si 12 etaje, ce sunt pozitionate sofisticat si formeaza un cartier de tip inchis, in mijlocul caruia sunt prevazute multiple piscine, zone de resort, spatii verzi plantate cu arbori si copaci decorativi, terase, restaurante si multe alte facilitati de relaxare. Dominanta in complex este culoarea alba, care ideal se combina cu valurile Marii Negre, de parca ar fi o perla atent pozitionata pe plaja.
Imobilele sunt construite in conformitate cu toate normele si standardele europene in vigoare si la realizarea blocurilor locative sunt folosite materiale de constructii de inalta calitate si cele mai performante tehnologii. La dispozitia rezidentilor in incinta acestei oaze de relaxare sunt oferite urmatoarele facilitati: plaja este privata, sunt doua piscine pentru copilasi, doua piscine lungi (de 50 de metri), doua infinity pool, este amenajata o zona SPA & Wellness si Jacuzzi, este prevazut un supermarket si o mare diversitate de zone comerciale si aproximativ 12 restaurante si cafenele. Pentru cei mai mici locatari din acest complex locativ sunt organizate in siguranta locuri de joaca cu echipamente moderne si sunt amenajate doua parcuri cu plante tropicale. Complexul locativ dispune de parcare privata si pazita.
3.929 vizualizari Constanta, Constanta, 28 May, 08:55