Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
96.000 €
Bucuresti 15 Mai; 13:53
...
149.900 €
Bucuresti 19 Mai; 09:05
...
148.000 €
Bucuresti 16 Mai; 08:34
...
77.000 €
Bucuresti azi; 09:19

Anunt inactiv

3 camere Titan Pallady metrou Teclu- pompa de caldura- standard nZEB- premium

173.621 €

3 camere Titan Pallady metrou Teclu- pompa de caldura- standard nZEB- premium

173.621 €
Caracteristici
Suprafata 104 mp An 2023 Decomandat Etaj 2 din 3
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Balcon
Optiuni exterior: Structura beton
Descriere
Pret promotional – avans 15% la antecontract: 145.900 Euro + TVA

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential compus din 10 imobile cu regimul de inaltime S+P+2E+3R a cate 16 apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Locuintele sunt proiectate cu suprafete generoase la interior si terase spatioase, in stil mediteranean, la exterior, realizate dupa un concept unic in Romania, pentru un astfel de ansamblu imobiliar.

Fiecare apartament va fi racordat la propriul sistem de panouri fotovoltaice, care le va da posibilitatea proprietarilor locuintei sa devina prosumatori (producatori si consumatori de energie) inca din momentul in care vor primi cheile caselor si sa se bucure de costuri de intretinere minime. Aceasta pentru ca panourile fotovoltaice, care transform lumina soarelui in energie electrica, au capacitatea de a sustine toate consumurile caselor pe timp de vara, acoperind si o parte importanta din costuri, in sezonul rece.

In premiera, toate apartamentele din imobil vor fi dotate cu pompe individuale de caldura Samsung, alimentate de panourile fotovoltaice aferente apartamentului.

Apartamentele vor dispune, in dotarea standard, de un sistem inteligent de ventilare si purificare a aerului NovingAIR, care va reduce cu peste 80% pierderile de energie, atat vara, cat si pe timp de iarna. Cu ajutorul acestor aparate interconectate, care vor asigura aerisirea locuintelor, recuperand caldura se anuleaza risipa de energie provocata de deschiderea ferestrelor (iarna- risipa de caldura; vara – risipa de aer rece).

Baile apartamentelor vor dispune de ferestre pentru aerisire directa.

Terasele apartamentelor dispun de sisteme de balustrade inteligente, din sticla speciala, care pot asigura inchiderea partiala sau totala a zonei, atunci cand ploua sau iarna, transformand spatiul intr-o incapere suplimentara.

Pentru ca locuintele sa se apropie cat mai mult de standardul nZEB (nearly Zero Energy Building, in romana: casa cu consum de energie aproape zero) toate aceste facilitati sunt completate de solutii de izolare a peretilor exterior cu vata bazaltica de 15 cm grosime.

Sistemele de tamplarie Deceuninck cu inalta eficienta energetic vor completa sistemul integrat de izolatie al apartamentelor.

Instalatiile de incalzire in pardoseala vor avea efect direct, in economia pe termen lung realizata pentru bugetul familiei, prin reducerea la maximum a costurilor pentru apa calda si caldura.

Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 104.46 mp. Acesta este alcatuit dintr-o camera de zi, o bucatarie, doua dormitoare, doua baii cu geam fiecare,un hol si trei balcoane cu acces din camera de zi,bucatarie si din cele doua dormitoare

Aceste case chiar isi platesc singure facturile pentru energie electrica, apa calda si incalzire!

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Cod oferta: 1955835
10 vizualizari Bucuresti 10 Mar; 09:52
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv
<img src="https://bbimobiliare.crmrebs.com/track/21/1955835.gif" />