Alexandriei, OMV, 3 camere

66.900 €

Alexandriei, OMV, 3 camere,

66.900 €
Caracteristici
Suprafata 61 mp An 1972 Semidecomandat Etaj 3 din 10
Descriere
Stiti apartamentele alea frumoase, modern amenajate, cu finisaje “de lux” si chestii scumpe folosite? Ei bine, asta nu-i asa! Si n-am sa incep nici cu “este o proprietate perfecta pentru cei care vor sa il amenajeze dupa placul lor, faptul ca e neamenajat e un avantaj”.
Am sa va spun in schimb ca acesta este un apartament simplu, care nu are nici un fel de imbunatatire, care trebuie renovat din cap si pana in picioare si in care se vor baga ceva bani. In schimb, este pozitionat bine, la intersectia Alexandriei cu Antiaeriana, intr-un nod rutier(si automat cu mai multe mijloace de transport in comun decat vei avea vreodata nevoie), are langa bloc atat Cora cat si Kaufland si Lidl, e aproape de piata(la doua statii cu 32), este amplasat la etajul 3/10, blocul este reabilitat, apartamentul are geam la baie si balconul este mare. Are 62 mp utili si vreo 67 cu tot cu balcon. Bucataria e mare si dupa ce scapati de faianta actuala, va fi si luminoasa. Blocul foarte fain, oamenii civilizati si destul de preocupati de gospodarire(multi militari in bloc, ca doar e zona de asa natura).
Cat “de bine arata” vedeti si-n fotografii. Ca sa zic asa: atat s-a putut. Dar pretul este corect. Si asta e tot ce-ar trebui sa conteze.
Asa ca daca vreti un apartament in zona, daca nu va dati in laturi de la lupta cu amenajarea, poate fi o varianta pentru dumneavoastra.

Eu sunt un tip corect de felul meu. Asa ca n-am cum s-o spun altfel: apartamentul asta e praf! Am vandut ceva case la viata mea, dar asta efectiv “mi-a depasit asteptarile”. Initial nici n-am vrut sa-l iau. Ce sa fac dom’le cu el!?
Calciu pe pereti mai ceva ca stalagmitele in pesteri. Gresia? Zici ca-i pusa inainte de disparitia dinozaurilor, asa pare de uzata. Faianta e si ea un model aparte. O sa dea baiatii la ciocan si dalta s-o dea jos, pana de tremura degetele.. M-am uitat la tavane..mai bine nu ma uitam!
Macar geamurile sunt schimbate. In baie, o sa aveti de aruncat cada, vas de toaleta, plus alte nebunii. Dar macar baia are geam.
Cum va spuneam, praf si pulbere! Ce mai, cine cumpara apartamentul asta, ma tine minte!
Dar pe urma, stiind ca locatia e totusi buna, ca avem pe langa bloc un Kaufland, o Cora, un Lidl. Ca pana la Piata Rahova sunt doua statii. Ca in intersectie e plin de autobuze, trolee si tramvaie, de dai cu banul cu care pleci dimineata la lucru, ca blocul e curat si vecinii civilizati, ca e in mijlocul intersectiei dar totusi retras si ferit de zgomot, ca e la etajul 3 si pentru cei cu rau de inaltime asta-i bine, dar mai ales ca pretul e unul chiar decent, am zis ca totusi ma bag!
Asa ca daca esti genul de cumparator care vede potentialul si nu se ia dupa aparente, asta e chiar un apartament bun. Si poate fi exact ce cauti tu. Ca nu toata lumea poate sa stea in casa amenajata dupa gustul “fostului”.
Asa ca daca si tie iti da cu “plus”, suna-ma si hai sa-l vezi. Daca se aliniaza astrele, poate ca facem o treaba impreuna.
1 vizite 30 Nov, 09:30
Statii metrou
Statii STB
Antiaeriană 2 min
Tăcerii 2 min
Șoseaua Măgurele 6 min
Șos. Alexandria 6 min
Depoul Alexandria 9 min
Gutuilor 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..
Anunt inactiv