Antiaeriana, 3 camere Tip A mobilat si utilat nou

88.900 €

Antiaeriana, 3 camere Tip A mobilat si utilat nou.

88.900 €
Caracteristici
Suprafata 73 mp An 2024 Decomandat Etaj 1 din parter
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Contor gaze Izolatie termica Renovat recent Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
Inca nu ai gasit apartamentul perfect pentru tine? Acum este momentul!
Deoarece la Oxy Residence 2, pana la data de 30.06.2024, avem multiple beneficii pentru tine, cum ar fi:
- Achizitioneaza la pretul standard de 93.400 Euro si beneficiezi de apartament complet mobilat, precum si bucataria utilata cu plita pe gaz, cuptor electric, combina frigorifica, hota si spalator vase;
- Prinde reducere speciala de 6.500 Euro din pretul standard al apartamentului de 93.400 Euro, valabila pentru constituirea unui avans intre minim 80%-90% din pretul apartamentului.
- Discount de 500 Euro din pret pentru un avans de minim 5% si achizitioneaza acum apartamentul prin programul prima casa;
- Beneficiaza de un discount de 1.500 Euro din pret pentru un avans de minim 15% si achizitioneaza acum apartamentul prin programul prima casa sau credit ipotecar;
- Discount de 4.500 Euro din pret pentru un avans de intre minim 40%-60% si restul achiti la semnarea contractului de vanzare din sursele tale sau prin credit;
*Oferta este valabila in anumiti termeni si conditii!
Tu ce alegi?

Descopera toate apartamentele disponibile la vanzare pe www.oxyresidence2.ro
Apartamentul cu 3 camere Tip A, face parte din ansamblul rezidential Oxy Residence 2, situat la 20 de minute de Piata Unirii, in cartierul Bucurestean Rahova, pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 82W (chiar in statia STB Slatina), Sector 5, avand o suprafata total utila de 73.10 mp, fiind compus din hol-2.10 mp, living si bucatarie open space-27.00 mp, dormitor-13.60 mp, baie-4.40 mp, dormitor-12.80 mp, grup sanitar-3.20 mp si balcon-10.00 mp.
Toate apartamente din cadrul ansamblului se predau la cheie, dotate cu tamplarie Salamander Streamline 76 MD cu feronerie Roto-NT, usi de interior Vario Dor Masiv, gresie si faianta Cesarom, zugraveli lavabile gama Apla Lux, parchet laminat Krono Original 8 mm, obiecte sanitare Ideal Standard, aer conditionat, video interfon si centrala proprie Immergas prin condensare.
Complexul de apartamente Oxy Residence 2 este compus din 5 blocuri de locuinte, cu un regim de inaltime mixt De+5E+6Er, avand un numar total de 135 de apartamente, respectiv apartamente de tip studio, apartamente cu 2, 3 si 4 camere si apartamente de tip penthouse.
Toate blocurile din cadrul ansamblului fiind prevazute cu lift propriu si rampa electrica pentru persoanele cu dizabilitati.
Ansamblul Oxy Residence 2, este prevazut cu o zona de promenada, locuri de joaca pentru copii, parc canin, beneficiind de strazi private asfaltate si prevazute cu sistem de preluare a apelor pluviale si bariere automatizate de acces, iluminate cu lampi cu sisteme crepusculare cu autoaprindere si sistem de supraveghere video 24/24.
Stim ca putine lucruri pot fi la fel de enervante ca zecile de minute pierdute seara cu cautarea unui loc de parcare, de acea la noi solutia este simpla si eleganta, odata cu apartamentul vei beneficia de un loc de parcare gratuit pentru o perioada de 12 luni, urmand ca dupa aceasta perioada sa il poti achizitiona sau inchiria, la cel mai bun pret.
Nu va mai trebui sa iti faci griji pentru majoritatea cumparaturilor zilnice, deoarece la parterul blocului 1 si blocului 5 sunt prevazute spatii comerciale cu destinatia de magazin alimentar, farmacie, coafor, etc.
Pentru constructia ansamblului Oxy Residence 2 nu am facut rabat de la calitate, structura fiind realizata din cadre de beton marca C30/37 armat cu otel beton de tip BST500S clasa de deductibilitate C cu diametre cuprinse intre Ø8 – Ø25, iar peretii exteriori si compartimentarile interioare din caramida de tip porotherm, fatada fiind izolata termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime si finisata cu tencuiala decorativa, in concordanta cu balcoanele, acestea fiind prevazute cu balustrada din inox cu sticla.
Nu ezita sa ne contactezi sau sa ne vizitezi la biroul de vanzari din cadrul complexului Oxy Residence 2, situat pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 82W (chiar in statia STB Slatina), Sector 5, pentru a obtine o oferta personalizata, in cazul in care doresti sa achizitionezi prin credit ipotecar sau noua casa, iar dupa alegerea apartamentului, nu va mai trebui sa faci alte drumuri la banci, pentru ca noi cei de la Oxy Residence iti oferim servicii de brokeraj 100% gratuit.
Achizitioneaza acum unul din apartamentele noastre disponibile, pentru a beneficia de discount-ul de pret deoarece doar acum iti poti alege etajul preferat, precum si modelele de gresie, faianta, parchet si usi de interior.
Pentru mai multe detalii ne poti vizita zilnic intre orele 10:00 – 20:00, la biroul nostru de vanzari din cadrul complexului de apartamente Oxy Residence 2.
Reper: Antiaeriana
886 vizualizari Bucuresti ieri; 20:33
Statii metrou
Statii STB
Slatina 1 min
Curtea de Argeș 4 min
Șoseaua Vârtejului 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..