Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Apartament cu 3 camere langa Arena Nationala

82.000 €

Apartament cu 3 camere langa Arena Nationala

82.000 €
Caracteristici
Suprafata 66 mp An 1981 Decomandat Etaj 2 din 8 M 16 min.
Descriere
Vand centrala pentru microbisti! Insotita de apartament 3 camere decomandat, situat la etajul doi din opt, in bloc construit in anul 1981 si reabilitat recent.
Suntem pe strada Herta, fix in spatele National Arena si langa intrarea de la Casa Fotbalului. Asta vine la pachet cu acces usor la meciuri pentru microbisti, dar si cu acces pentru plimbari, alergat, scos copiii la aer, pentru cei care locuiesc in zona si vor sa profite de avantajul parcului, al pistei de alegere si al centrului de natatie din Lia Manoliu.
Pentru cei pasionati de cumparatori, 5 minute pe jos pana in Mega Mall, Carrefour si Kaufland.
Pasionatii de iesiri la terasa, ca tot vine vara, au 14 terase diferite la Diham, acolo unde singura grija va fi daca paste la Ivan sau risotto la Mignon Bistro.
Parintii se vor bucura sa stie ca intr-un capat al strazii avem scoala 58 iar in celalalt scoala 4. Ambele sunt bune, dar 4 e in top 10! Doar asa, ca idee.
Cresa si gradinita? Sunt si ele. La 5-7 minute pe jos.
Ce mai avem in jur?
Macelarie, non stop, o stomatologie buna recomandata de Mihai Beandeac, dar si piata agroalimentara proaspat refacuta si extinsa la Delfinului.
Avem transport in comun divers, care te poate duce in orice colt al orasului, avem metrou la cam 16 minute de mers pe jos, avem Parcul National dar si IOR-UL la doua statii de autobuz distanta.
Spitalul Ilfov la cateva strazi si spitalul de copii Gomoiu la Muncii.
De jur imprejur avem blocuri reabitate si curate, avem spatii verzi refacute si avem si parcari amenajate. Nu cate ne-am dori, dar mai multe decat prin alte parti.
Una peste alta, un apartament foarte buna pentru o familie, cu avantaje pentru parinti si copii, cu centrala proprie si asta inseamna atat caldura iarna cat si apa calda oricand vrei. Nu cand vrea Radetul. Etajul e cel mai bun posibil, blocul e construit fix in cea mai buna perioada.
Ce nu avem? Finisaje de lux. Astea vi le faceti voi. Tind sa cred ca e de preferat si niste cumparatori educati vor prefera sa se preocupe ei de ele si sa nu se mute in alegerile altora.
Ah, eram sa uit. Mai avem ceva. Important as zice eu: cel mai bun pret din zona, pentru acest tip de apartament!
Un detaliu relevant, nu-i asa? 😉
Va astept la vizionare. Cu usile deschise si comision zero % pentru cumparator.
1.720 vizualizari Bucuresti 14 Jul, 08:55
Statii metrou
Costin Georgian 16 min
Titan 21 min
Piața Muncii M1 24 min
Statii STB
101 , 243 , 335 Pictor Hârlescu 4 min
101 , 335 Bd. Basarabia 5 min
101 , 102 , 202 , 335 Bd. Nicolae Grigorescu 6 min
Stadionul Național 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Pantelimon
se incarca..
Anunt inactiv