Apartament de TOP Ultracentral

300.000 €

Apartament de TOP Ultracentral

300.000 €
Caracteristici
Suprafata 121 mp An 2010 Decomandat Etaj 6 din 8
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Alarma Centrala termica Contor gaze Termopan Usa metalica M 15 min.
Descriere
Top. Avem toate atuurile, proximitate cu cele mai bune gradinite, scoli, licee si facultati din oras la cateva strazi, centre comerciale bine aprovizionate, piete agroalimentare cu produse proaspete, spitale (Spitalul de Urgenta Floreasca la nici 10 minute, Spitalul Nicolae Alexandrescu de Urgenta pentru Copiii la maxim 15 minute), acces facil la parcuri (Parcul Ioanid, Parcul Circului, Gradina Cismigiu) si o configuratie foarte buna a apartamentului.
Structura de rezistenta este realizata la standardele cele mai inalte, acest lucru fiind elocvent deoarece stalpii si grinzile se vad, avem stalpi de rezistenta de un metru patrat grosime si grinzi de jumatate de metru fiiind un imobil cu structura pe cadre de beton armat. Acest tip de constructie permite o flexibilitate in ce priveste compartimentarea si pentru cei care doresc se poate schimba configuratia apartamentului destul de usor deoarece structura permite insa modificarile trebuie sa fie facute ulterior obtinerii documentatiei aferente. Caracterul exclusivist al imobilului reiese si din configurantia pe etaj, la noi pe palier sunt doar doua apartamente. Suprafata de care ne bucuram este de 121mp, suprafata care a incorporat si zona de balcon tip terasa castigandu-se astfel la suprafata utila si avand 365 de zile pe an acces la fiecare cm* din apartament. Avem o vedere panoramica, in zilele senine putem privi muntii de la fereastra. Expunerea de care ne bucuram este de 270 de grade si avem suprafata vitrata cea mai generoasa orientata spre centru orasului.
Holul de intrare ne ofera acces spre toate zonele, avem un hol foarte lat ce ofera posibilitatea infiintari pentru cei care isi doresc a unei zone de depozitare suplimentare, in acest moment ne bucuram de spatiu liber si apartamentul este foarte elegant si aerisit. Baia de serviciu de la intrare este cu cabina de dus si fereastra. Bucataria este inchisa si avem un spatiu generos ce beneficiaza de o fereastra de ofera priveliste frumoasa si aer proaspat. Afara de Living si dormitor mai avem o camera de dimensiune aproximativ egala cu dormitorul. Gandita ca o camera de studiu si mobilata ca atare, aceasta camera se poate usor transforma intr-un al doilea dormitor, camera de oaspeti sau intr-o camera de copil. Living-ul deasemenea de poate compartimenta in 2 sau chiar 3 camere, apartamentul transformandu-se usor din apartament de 3 camere in apartament de 4 camere, posibil chiar si 5 camere deoarece avem suprafata utila de 120mp si structura pe cadre de beton armat este ceea ce ne permite practic o recomparimentare functie de nevoi. Finisajele sunt de foarte buna calitate, Costurile cu intretinrea sunt relativ reduse deoarece ne bucuram de un imobil modern si bine izolat. Beneficiem si de loc de parcare situat la subsolul cladirii ce se vinde insa separat si nu este inclus in pretul apartamentului.
Pozitia acestui apartament si caracteristicile sale il transforma intr-un activ pretios caruia timpul ii va adauga un plus de valoare. Achizitia acestui apartament reprezinta mai mult decat o investitie sigura, va ofera o experienta, o afirmare pe plan profesional dar si satisfactii pe plan personal pe care le veti constata in timp. Nu ezitati, 100% merita efortul financiar.122 vizualizari Bucuresti 19 Iun. '24 (11:53)
Statii metrou
Obor 15 min
Ștefan cel Mare 19 min
Piața Romană 26 min
Statii STB
Toamnei 3 min
Mihai Eminescu 5 min
79 , 86 133 , 135 Piața Gemeni 6 min
79 , 86 133 , 135 Calea Moșilor 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..