Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
52.000 €
Bucuresti 10:24
...
169.000 €
Bucuresti 14:28

Anunt inactiv

Baneasa Lake view Residence 3 camere, 135 mp, lux

235.000 €

Baneasa Lake view Residence 3 camere, 135 mp, lux

235.000 €
Caracteristici
Suprafata 135 mp An 2009 Decomandat Etaj 1 din 4
Descriere
apartament premium, localizat in cea mai exclusivista zona din sectorul 1. Cu vederea catre Lacul Baneasa, beneficiaza de toate facilitatile din zona: sali de fitness, piscina, market
Detalii suplimentare
scoli, precum si acces usor la mijloacele de transport in comun.

Cu o suprafata totala de 100mp+ 35 mp boxa si loc de parcare pentru 2 masini, acest spectaculos apartament beneficiaza de un design unic, proiectat meticulos pentru a maximiza vederea panoramica si spatiul interior.
Conceptul de design interior creeaza o identitate puternica si unica, care leaga modelul de arhitectura exterioara si interioara, in timp ce elementele de calitate si detaliile personalizate se combina perfect pentru a crea un apartament cu caracter si stil, fiind realizat cu specificatii tehnice deosebite si invatoare si finisaje de cea mai inalta calitate.

Cu geamurile de la podea pana la tavan toate incaperile beneficiaza de o lumina naturala, pe care o regasim in fiecare colt al acestei proprietati.
Acest elegant aparament prevede un spatiu deschis unde este integrata zona de dining, bucataria si zona de living cu deschidere catre terasa - catre Lacul Baneasa, 1 dormitor master cu baie proprie, 1 dormitor secundar si o baie de serviciu.

Situat pe malul Lacului Baneasa, acesta beneficiaza de proximitatea Spitalului Baneasa la 200m, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria 300 m, Mall Baneasa la 7 minute ,Petrom City la 200metri,etc.
Shopping centers si supermarkets: Baneasa Shopping City, Mega Image la numai 100 de metri.
Spatii de recreere si fitness: World Class;
Complexul, ofera acces usor si rapid, catre Aeroportul Henri Coanda si principalul pol de birouri aflat in zona Bulevardului Dimitrie Pompeiu si Calea Floreasca, dar si acces la centura Bucuresti si orasele limitrofe.
In numai 5minute, se poate ajunge in Padurea Baneasa pentru iubitorii de natura, Parcul Herastrau.

Localizarea acestuia vine ca un punct cheie pentru stilul tau de viata activ, bifand astfel nivelul asteptarilor tale cu privire la locul pe care il poti numi ACASA.
Compartimentarea eficienta si calitatea sunt elemente menite sa asigure starea de bine.

Proprietatea se vinde mobilata si utilata cu electrocasnice electrolux de cea mai buna calitate.Sistem de climatizare si incalzire prin pardoseala.Terasa mare.Paza, supraveghere video.2
citeste mai putin
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol Interfon Lift Loc parcare Reabilitat termic Structura beton
838 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 04 Apr, 08:05
Statii metrou
Statii STB
112 , 148 , 149 Foradex 4 min
112 , 148 , 149 Nuferilor 4 min
112 , 149 Coralilor 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv