Berceni, Bulevardul Brancoveanu, Str. Luica

85.000 €

Berceni, Bulevardul Brancoveanu, Str. Luica,

85.000 €
Caracteristici
Suprafata 69 mp An 2022 Semidecomandat
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Direct de la proprietar, va oferim ocazia de a achizitiona un apartament cu trei camere, situat la primul etaj al unui bloc cu trei etaje, in Sectorul 4 al Bucurestiului,

Apartamentul dispune de o suprafata utila totala de 69.50 mp, compartimentat astfel: un living spatios de 20.50 mp, o bucatarie de 6.20 mp, un dormitor luminos de 11.70 mp, un al doilea dormitor cu o suprafata de 11.50 mp, o baie cu o suprafata de 4,50 mp, un grup sanitar de 3.30 mp, si un balcon de 4.00 mp.

Accesul catre Strada Luica sau Bulevardul Brancoveanu din cadrul acestui imobil este rapid si se desfasoara in conditii civilizate. Zona beneficiaza de o infrastructura completa, inclusiv strazi asfaltate, trotuare, iluminat stradal pe timp de noapte, dar si de zone verzi generoase amenajate intr-un stil modern si de locuri de joaca pentru copii.

In apropiere se regasesc diverse puncte de interes importante, cum ar fi: scoli, gradinite, parc, unitati spitalicesti, farmacii, sali de fitness, benzinarii, magazine si centre comerciale mari (Penny Market, Lidl, Mega Image, Carrefour Grand Arena, Kaufland, Selgros, Hornbach si Dedeman).

Pret apartament: 85.000 euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar pentru plata numerar in sistem anticipat se ofera discount.
684 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 19 Iun. '24 (09:30)
Statii metrou
Statii STB
C.E.T. Progresul 4 min
Acțiunii 5 min
Pogoanele 5 min
Depoul Giurgiului 8 min
Izvorul Oltului 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..