Berceni, Mall Grand Arena, Parc Tudor Arghezi

78.850 €

Berceni, Mall Grand Arena, Parc Tudor Arghezi.

78.850 €
Caracteristici
An 2023 Decomandat Etaj 1 din 7
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Se ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, cu o suprafata utila totala de 75 mp, situat in zona Mall Grand Arena, pe Strada Postalionului, in Sectorul 4 al Bucurestiului,
Detalii suplimentare
Blocul are un regim de inaltime D+P+4E+5Er+6E+7Er si dispune de 2 lifturi silentioase, precum si de locuri de parcare acoperite sau neacoperite.
Imobilul se afla in imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei, pe Strada Postalionului, la o distanta mica de centrele comerciale: Carrefour Grand Arena, Selgros, Hornbach, Kaufland, Lidl, Metro, Auchan, Jumbo cat si Parcul Tudor Arghezi.

Zona dispune de numeroase restaurante, cafenele, farmacii, unitati spitalicesti, gradinite si scoala cu clasele I-VIII Avram Iancu. De asemenea, la doar 100 de metri de limita de proprietate a imobilului se afla mijlocul de transport in comun STB (linia 241), care ofera legaturi directe cu statia de metrou Aparatorii Patriei.

Pretul apartamentului este: 78.850 Euro + TVA, disponibil pentru plata CASH.

Pretul apartamentului este: 89.200 Euro + TVA, disponibil pentru plata prin credit bancar.

Se accepta orice tip de credit bancar!
422 vizualizari Bucuresti, Sector 4, azi; 11:51
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..