Brancoveanu, Carrefour Grand Arena, Sector 4

91.900 €

Brancoveanu, Carrefour Grand Arena, Sector 4

91.900 €
Caracteristici
Suprafata 77 mp An 2023 Semidecomandat Etaj 3 din 5
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
Fara comision, direct de la proprietar, va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere, localizat in partea de sud a Bucurestiului, in sectorul 4, in proximitatea Mall-ului Grand Arena
Detalii suplimentare
Aceasta locuinta dispune de o suprafata utila de 67.01 mp, la care se adauga doua balcoane de 7.24 mp + 2.88 mp, conceputa pentru a oferi un nivel maxim de functionalitate si confort, avand in vedere ca beneficiaza de iluminare naturala generoasa si finisaje premium.

Imobilul se afla in Bucuresti, Sectorul 4, intr-o zona rezidentiala noua care s-a dezvoltat recent in apropierea Mall-ului Grand Arena. Aici puteti gasi o multitudine de magazine, centre comerciale, galerii comerciale, institutii de invatamant si alte puncte de interes importante.

Apartamentul beneficiaza de acces facil la mijloacele de transport in comun STB, inclusiv liniile 102, 141, 220, 312, 313, N105 si 241, care asigura legaturi directe catre statia de metrou Aparatorii Patriei si catre alte statii de metrou din zona.

La nici 15 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Pretul apartamentului este: 91.900 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.
212 vizualizari Bucuresti, Sector 4, ieri; 19:09
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..