Brasov, Cartier Tractorul, Maurer Villa

121.050 €

Brasov, Cartier Tractorul, Maurer Villa,

121.050 €
Caracteristici
Suprafata 85 mp An 2022 Semidecomandat
Descriere
Ap. 3 cam. semidec, et 2/2, 2 bai, su 85mp, 2 dormitoare, living spatios, bucatarie, hol, loc de depozitare, balcon, boxa la demisol inclusa in pret, finisaje, centrala proprie.
Pretul nu contine TVA
Detalii suplimentare
Maurer Villas este ansamblu rezidential de locuinte noi ce cuprinde: Garsoniere, Studiouri, Apartamente 2 camere si Apartamente 3 camere.
Maurer Villas este cel mai nou concept “acasa”, dezvoltat de catre Maurer Imobiliare si localizat in cea mai dinamica zona a orasului Brasov. Vilele cu 2 etaje si mansarda reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta sa se bucure de intimidate si liniste atunci cand ajung acasa.
Locuintele se vand in stadiu de proiect.
Se predau complet finisate si dispun de tamplarie ferestre din PVC cu geam termopan, obiecte sanitare, gresie si faianta de calitate, vopsea lavabila, parchet laminat rezistent la trafic intens, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare, centrala termica pe gaz la fiecare apartament, contorizare separata a utilitatilor.
Pretul final al locuintei se va stabili in functie de modalitatea de plata aleasa.
Pretul include boxa la subsolul blocului.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol Structura beton Structura caramida
1.631 vizualizari Brasov, Brasov, 28 May, 08:55