Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Buftea Apartament 3 camere

69.000 €

Buftea Apartament 3 camere

69.000 €
Caracteristici
Suprafata 63 mp An 2022 Decomandat Etaj 1 din 2
Descriere
Va prezentam un apartament situat la etajul 1, intr-un bloc format din 6 apartamente, in imediata vecinatate a parcului Raja, la o distanta de 5 minute mers pe jos fata de Kaufland - Buftea. Cladirea este formata din parter si 2 etaje, cu o structura de beton si zidarie clasica de caramida, ceea ce garanteaza o buna izolare fata de zgomotul si temperaturile exterioare.

Apartamentul are o suprafata utila de 63 mp si o suprafata construita de 80 mp, si este compus dintr-un living-room cu bucatarie deschisa, doua dormitoare si doua bai, astfel incat sa se potriveasca nevoilor si preferintelor dumneavoastra. Finisajele sunt la alegere, astfel incat sa va puteti personaliza spatiul in functie de gusturile dumneavoastra. Bugetul va fi stabilit in prealabil pentru a putea beneficia de cele mai bune solutii pentru amenajarea interioara.

Apartamentul din imagini este cel de prezentare si poate fi achizitionat la pretul de 75.000 Euro, iar in acest pret este inclus si un loc de parcare. Acesta este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de un apartament confortabil si spatios, situat intr-o zona linistita, dar la o distanta foarte scurta fata de cele mai importante facilitati ale orasului. Nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizionare si a descoperi mai multe detalii despre aceasta proprietate minunata!
Cod oferta: 1665749
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Balcon
Optiuni exterior
Loc parcare Structura beton
435 vizualizari Ilfov, Buftea, 24 Apr, 09:30
Statii metrou
Statii STB
Oraș Buftea 8 min
Anunt inactiv