Dristor Metrou, 3 camere semideomandat, reabilitat

72.500 €

Dristor Metrou, 3 camere semideomandat, reabilitat

72.500 €
Caracteristici
Suprafata 64 mp An 1964 Semidecomandat Etaj 10 din 10
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Debara Izolatie termica Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton Structura caramida M 5 min.
Descriere
0% Liviu Rebreanu cu Camil Ressu, in spatele Pietei Ramnicu Sarat, etaj 10/10, bloc reabilitat, cf. semidec., 64 mp, baie cu geam, apropiere Parc IOR/Titan/ParckLake, comision zero, negociabil, acte.
Detalii suplimentare
Comision zero 0%Vanzare apartament cu trei camere situat in zona Dristor, in spatele Pietei Ramnicu Sarat aflata la intersectia Camil Ressu cu Liviu Rebreanu (la 2-3 minute de Metrou Dristor), in bloc construit in 1964 (din beton si caramida), reabilitat termic, la etajul 10/10, semidecomandat, 64 mp, cu o baie cu geam pentru aerisire si un balcon (schita atasata).

Interiorul e curat si pastrat in conditii bune dar nu e renovat modern, are geamuri termopan, inclusiv balconul inchis si usa metalica. Dispune de un aparat de aer conditionat montat recent. E contorizat individual cu apometre si repartitoare.

Apartamentul e complet functional.

Blocul a fost expertizat in 1996 de catre un expert tehnic atestat M.D.L.P.A., dar nu a fost incadrat in clasa de risc seismic ci intr-o clasa de urgenta 3 - U3, cea mai putin expusa treapta in situatie de seism, clasa care nu implica masuri obligatorii de interventie / consolidare, cladirea nefiind expusa vreunui risc (practic ar putea aparea probleme la tencuiala). Intre timp blocul a fost reabilitat termic.

Odata cu reabilitarea, in urma cu cativa ani, a fost refacuta si terasa blocului nefiind astfel probleme. Tot atunci au fost inlocuite si tevile de la subsol.

Zona e excelenta pentru locuit blocul aflandu-se pe Bulevardul Camil Ressu, dar retras de la strada, foarte aproape de oricare dintre gurile de metrou de la Dristor, Piata Ramnicu Sarat si Mall ParkLake Shoping Center; Parcul IOR/Titan de asemenea; scoli si gradinite in imediata vecinatate.

Scara e curata, cu acces stradal, usor retras; acces cu interfon pe ambele parti ale blocului, cu spatiu verde de jur imprejur si loc de joaca pentru copii la scarile vecine.

Pretul este negociabil si comisionul pentru cumparator zero - 0%.

Actele sunt pregatite pentru vanzare, apartamentul e liber si cheile se afla in agentia noastra. Vizionari se pot programa telefonic.
262 vizualizari Bucuresti, Sector 3, azi; 10:44
Statii metrou
Dristor 5 min
Metrou Nicolae Grigorescu 18 min
Piața Muncii M1 27 min
Statii STB
Piața Râmnicu Sărat 1 min
Dristor 1 6 min
Voluntarilor 7 min
330 Dristorului 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..