Drumul Taberei, Raul Doamnei 700 metri metrou

96.788 €

Drumul Taberei, Raul Doamnei 700 metri metrou,

96.788 €
Caracteristici
Suprafata 65 mp An 2024 Decomandat Etaj parter din 4
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton M 10 min.
Descriere
bloc nou, 3 camere, decomandat, parter (inalt), bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, bucatarie inchisa, centrala proprie, tamplarie PVC cu geam tripan, optional loc parcare, finisaje incluse in pret,
Detalii suplimentare
Avem placerea sa va prezentam un nou complex rezidential, amplasat in cartierul Drumul Taberei, in apropierea statiei de metrou Raul Doamnei. Acest complex reprezinta un exemplu perfect al echilibrului dintre confortul urban si linistea zonei de case.

Regim inaltime:
Cu un design modern si eleganta rafinata, blocul se impune prin regimul mic de inaltime, de doar S+P+3E+4R, asigurandu-se astfel o atmosfera placuta si intima pentru locatari. Structura solida pe cadre si diafragme garanteaza o rezistenta de invidiat si un nivel inalt de siguranta.

Finisaje:
Finisajele premium sunt evidentiate prin atentia la detalii si materialele de cea mai buna calitate. Apartamentele sunt proiectate sa ofere un confort desavarsit, iar fiecare locuinta dispune de terase spatioase, unde va puteti relaxa si bucura de aerul proaspat al vecinatatilor de spatii verzi.

Parcari:
Complexul beneficiaza de parcare subterana, oferindu-va un spatiu sigur si comod pentru autoturismul dumneavoastra. In plus, in imediata apropiere veti gasi o gama larga de facilitati si servicii pentru a va satisface toate nevoile: de la magazine, farmacii si restaurante, pana la sali de fitness, gradinite si scoli de prestigiu.

Locatie:
Locatia excelenta a acestui complex va permite acces rapid si facil la mijloacele de transport in comun, incluzand statii STB si metrou, asigurandu-va o conexiune rapida catre orice punct de interes din Bucuresti.

Vecinatati:
Pentru iubitorii de activitati recreationale, apropierea de mall Drumul Taberelor si parcul Drumul Taberei reprezinta un avantaj deosebit. Puteti petrece timp de calitate alaturi de familie si prieteni sau va puteti bucura de o plimbare relaxanta in mijlocul naturii.

Pretul nu include TVA

Manager proiect
Razvan Badea
125 vizualizari Bucuresti, Sector 6, ieri; 18:54
Statii metrou
Râul Doamnei 10 min
Constantin Brâncuși 14 min
Valea Ialomiței 24 min
Statii STB
105 , 122 , 385 Ghidigeni 4 min
122 , 385 Prelungirea Ghencea 6 min
122 , 385 Valea Oltului 7 min
Dantelei 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..