Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
73.500 €

Nicolae Grigorescu, Policlinica Titan, Burdujeni, confort 1, semidecomandat, bloc reabilitat, scara curata, liber, fara imbunatatiri, situat 2 min. parcul Titani si 5-7 min. metrou Titan

Suprafata 65 mp An 1970 Semidecomandat Etaj 9 din 10 M 11 min.
Bucuresti, ieri, 14:27
...
82.000 €

la 5 minute pe jos de metrou Dristor 2, retras de la strada, ferit de zgomot, fara imbunatariri deosebite, ferestre termopan, contorizat, repartitioare, apometre, bloc anvelopat, scara foarte curata.

Suprafata 62 mp An 1970 Semidecomandat Etaj 4 din 10 M 8 min.
Bucuresti, azi, 14:38

Anunt inactiv

FINALIZAT 3 camere Titan - Theodor Pallady - Metrou Teclu

96.714 €

FINALIZAT 3 camere Titan - Theodor Pallady - Metrou Teclu

96.714 €
Caracteristici
Suprafata 72 mp An 2022 Decomandat Etaj 3 din parter M 19 min.
Descriere
Apartamentul este amplasat la aproximativ 10 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si mijloacele de transport in comun STB. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 3 blocuri cu regim de inaltime P+3 E, dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 71.68 mp. Acesta este alcatuit dintr-o camera de zi, o bucatarie, doua dormitoare, o baie, un hol si un balcon, cu acces atat din camera de zi cat si din bucatarie.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 5% la antecontract: 92.109 Euro + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Balcon
Optiuni exterior
Structura beton
359 vizualizari 12 Mar, 19:45
Statii metrou
Nicolae Teclu 19 min
Anghel Saligny 26 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv