Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
95.150 €

Apartament de 3 camere total decomandat, aproape (5 minute de mers pe jos) de statia de metrou Anghel Saligny si Liceul International de Informatica sau Scoala Spectrum. Localizat in zona Theodor Pallady,...

Suprafata 79 mp An 2023 Decomandat Etaj 2 din 6 M 3 min.
Bucuresti, 17 Mar, 14:06
...
103.199 €

Apartamentul este amplasat la aproximativ 12 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall,...

Suprafata 81 mp An 2022 Decomandat Etaj 1 din 5
Bucuresti, azi, 11:39

Anunt inactiv

IKEA - Decomandat l Birou de vanzari

108.629 €

IKEA - Decomandat l Birou de vanzari

108.629 €
Caracteristici
Suprafata 88 mp An 2022 Decomandat Etaj 1 din 8 M 12 min.
Descriere
STAR-CONSTRUCT va prezinta un ansamblul rezidential ajuns la al 3-lea proiect din portofoliu, a carui lucrare de constructie a inceput in februarie 2021. Ansamblul rezidential se afla in zona Theodor Pallady, langa statia de metrou Nicolae Teclu, Sector 3, Bucuresti. Acest ansamblu este compus din 3 blocuri, avand regimul de inaltime de P 7 8 (retras), cu un total de 221 de apartamente, impartite astfel:

72 de garsoniere,
114 apartamente cu 2 camere,
35 de apartamente cu 3 camere.

Imobilul este amplasat la aproximativ 7 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. in proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Sistemul constructiv (corpurile A, B si C) are infrastructura de tip cutie rigida formata din radier, pereti structurali din beton armat pe contur si planseu peste demisol, iar suprastructura este dintr-un sistem compus de pereti structurali cuplati din beton armat. Peretii interiori sunt din BCA de calitate, cu un coeficient marit pentru izolatie fonica si termica.
Fiecare apartament este bransat individual la toate utilitatile (gaze, apa, canalizare si curent electric) si se vinde la cheie cu urmatoarele finisaje de calitate: parchet laminat, gresie, faianta, usi de interior etc. Centrala termica este individuala, pentru fiecare locuinta, iar incalzirea este prin pardoseala, oferind un confort sporit.
Ansamblul ofera 144 locuri de parcare la nivelul solului si 77 locuri de parcare simple (acoperite) la nivelul demisolului.
Fotografiile atasate au caracter informativ!
Comision 0%! Direct Dezvoltator! Birou de vanzari!
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!
Pret fara tva, valabil pentru plata in avans a 70%-80% din valoarea apartamentului la momentul semnarii antecontractului.
Andrei Uta - Manager Proiect - birou de vanzari STAR CONSTRUCT.
Parcul Teilor - Ozana - Nicolae Grigorescu - 1 Decembrie 1918 - Nicolae Teclu - Metrou - Salajan - Titan - Noul Titan - Trapezului - Theodor Pallady - Liviu Rebreanu - Balta Alba - Parcul I.O.R. - Autostrada - Centura - Centre Comerciale - Mijloace de Transport - Prima Casa - Noua Casa - Credit Ipotecar - Ocazie - Oferta - Discount - Bloc Nou - Constructie Noua - Zona Verde
218 vizualizari 01 Feb, 19:04
Statii metrou
Nicolae Teclu 12 min
Anghel Saligny 25 min
1 Decembrie 1918 (M3) 28 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv