Ivory Residence- Apartament 3 camere London Tip 2

154.343 €

Ivory Residence- Apartament 3 camere London Tip 2

154.343 €
Caracteristici
Suprafata 73 mp An 2024 Semidecomandat Etaj parter din 3
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare
Optiuni exterior: Structura beton
Descriere
Va prezentam acest apartament cu 3 camere, situat la parterul blocurilor 7-12 din ansamblul rezidential Ivory Residence, un camin ideal pentru un cuplu aflat la inceput de drum sau pentru o tanara familie cu unul sau doi copii, care apreciaza spatiul si confortul intr-o locatie de top din Pipera.

Apartamentul se intinde pe o suprafata utila totala generoasa de 73,92 metri patrati, oferindu-va un mediu de viata amplu si functional.

Livingul, cu o suprafata de 22,82 metri patrati, reprezinta centrul locuintei si ofera un spatiu luminos si primitor pentru momentele de relaxare si socializare. Bucataria inchisa, cu 9,29 metri patrati, asteapta sa fie amenajata dupa gustul dumneavoastra si este locul perfect pentru prepararea delicioaselor mese de familie.

Dormitorul matrimonial, cu o suprafata de 15,17 metri patrati, va asigura intimitate si confort. Cele doua bai moderne, cu suprafete de 3,66 metri patrati si, respectiv, 4,90 metri patrati, va faciliteaza viata de zi cu zi. Al doilea dormitor, cu o suprafata de 14,04 metri patrati, poate servi ca spatiu pentru copii sau ca birou pentru cei care lucreaza de acasa.

Holul bine organizat de 4,04 metri patrati completeaza cu eleganta aceasta locuinta.

Apartamentul este finalizat si va ofera libertatea de a-l personaliza dupa propriul gust si stil. Cu potential de crestere a valorii pe termen lung, acesta reprezinta o alegere excelenta pentru investitori.

In concluzie, acest apartament cu 3 camere din Ivory Residence este o locuinta ideala pentru cei care cauta spatiu si confort intr-una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti. Cu compartimentarea sa bine gandita si potentialul sau de personalizare, acesta reprezinta o oportunitate deosebita pentru a va crea un camin intr-unul dintre cele mai dorite ansambluri rezidentiale din oras. Nu ratati sansa de a investi in viitorul dvs. in acest apartament confortabil si promitator!

**POZELE SUNT CU TITLU DE PREZENTARE | APARTAMENTELE SE VAND NEMOBILATE**

**PRETUL NU INCLUDE TVA**
Cod oferta: 1819292
195 vizualizari Bucuresti 14 Mai 16:12
Statii metrou
Pipera 35 min
Statii STB
Ferma Roșia 9 min
Șoseaua București Nord 10 min
<img src="https://ivory.crmrebs.com/track/15/1819292.gif" />