Mosnita-Noua, Ansamblul rezidential City Gate

95.000 €

Mosnita-Noua, Ansamblul rezidential City Gate

95.000 €
Caracteristici
Suprafata 69 mp An 2022 Decomandat Finalizat
Descriere
Ap 3 cam in constr finalizata P+3, dec, et. 3/3, su 69mp, terasa 16 mp cu iesire atat din living cat si din dormitor, 2 bai prevazute cu geam, loc parcare inclus in pret, utilitati, centrala proprie, incalzire prin pardoseala, finisaje premium.
Detalii suplimentare
Ansamblul rezidential City Gate este localizat in Mosnita Noua, chiar la Strada Principala, avand in imediata proximitate supermarket-uri, acces facil la drumul cu 4 benzi aflat in curs de finalizare si acces rapid la statia de autobuz.
Apartamentele sunt bine structurate, bine compartimentate, gandite special pentru a face viata beneficiarilor mai buna. Sunt cate 15 apartamente pe scara, in cladiri P+3, pe fiecare parcela (unitate), avand apartamente cu 2 si 3 camere, cu diferite dimensiuni.
Fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare neacoperit inclus in pret, cu posibilitatea, la cerere de a achizitiona inca unul, fie acoperit, fie descoperit.
Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, astfel incat raportul dintre metrul patrat si cost sa fie cel mai competitiv din piata.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Balcon Centrala termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
1.726 vizualizari Timis, Mosnita Noua, ieri, 08:55
Statii metrou
Statii STB
Castel 4 min