Nordului

308.000 €

Nordului,

308.000 €
Caracteristici
Suprafata 83 mp An 2011 Semidecomandat Etaj parter din 5
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Interfon Lift Structura beton M 15 min.
Descriere
Sapphire Residence Catedrei, langa Satul Francez, zona exclusivista, designed by arh. Stefan Patrascu, constructie 2011, Hp/5, doar 5 minute mers parc Hearstrau, mobilat si utilat, comision zero,
Detalii suplimentare
Apartament superb, designed by arh. Cristian Patrascu, situat in “Sapphire Residence” din Herastrau, langa Satul Francez, una dintre cele mai ravnite si exclusiviste zone din Bucuresti.
Este un produs de varf, destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, puritatea designului, eleganta materialelor si calitatea solutiilor constructive.
“Sapphire Residence” este creatia unei echipe complexe care si-a materializat experienta intr-un prudus arhitectural gandit si construit conform celor mai inalte criterii de calitate exprimandu-si prin aceasta constructie valorile fundamentale: functionalitate, rafinament pentru fiecare detaliu, coerenta in conceptul de ansamblu.
Orientarea spre Est si spatiile vitrate mari, confera apartamentului o luminozitate deosebita..
Avand o suprafata utila de 83 mp, din care 5 mp balcon, apartamentul, situat la un parter inalt, este semi-decomandat, foarte bine impartit si dispune de un living fantastic, de asemenea, dinning cu acces pe balcon, o bucatarie inchisa, generoasa, cu acces la balcon si un hol mare care deserveste cele 2 dormitoare si baia matrimoniala, toaleta de serviciu dispune inclusiv de cabina de dus.
Imobilul, edificat in 2011, are o structura pe stalpi si grinzi de beton armat cu peretii exteriori in sistem AMVIC (clasa energetica A) si gazduieste 24 de apartamente, un spatiu comercial si 42 de locuri de parcare subterane.
Ferestrele termopan low-e ale apartamentului sunt realizate din aluminiu cu rupere de punte termica, produse in Italia de catre TO.MA, iar sticla este securizata. Acestea au la exterior rulouri metalice cu spuma antitermica si actionare electrica.
Usa de acces antiefractie este tot de productie italiana, cu permeabilitate clasa 1 si ofera o foarte buna izolatie acustica.
Apartamentul este mobilat si utilat luxos, cu finisaje de top, parchet triplu stratificat din lemn exotic de Iroko, aer conditionat in fiecare camera, robinetarie Ideal Standard, Roca, Kludi, sifoane estetice cromate, chiuveta de granit montata sub un blat de lucru din quartz cu electrocasice precum Hotpoint, Ariston, Bosch, AEG si Elica.
Iluminatul este exclusiv tip LED.
Balconul este prevazut cu copertina de vara pentru umbra si intimidate si copertina de iarna pentru protectie contra zapezii si inghetului.
Imobilul, curat si civilizat, la parterul caruia functioneza clinica stomatologica Miko Dental, este la doar cateva minute de mers de parcul Herastrau (Soseaua Nordului), statia de metrou Aurel Vlaicu, spitalul Ponderas si Mall-ul Promenada.
Arealul comercial este bine reprezentat. In imediata apropiere se regasesc din belsug spatii comerciale, banci, farmacii, supermaketuri precum Carrefour Market, Mega Image, Lidl, Super Mercato, Market Nordului, Shop&Go, Berezka, cofetaria Maria.
Acces facil la nenumarate gradinite, scoli publice si private, precum si o varietate larga de restaurante si cluburi.
Accesul in imobil se face cu ajutorul unui video interfon si este monitorizat video, inlcusiv la nivelul garajului.
In subteran exista spatii comune generoase pentru depozitare, inlcusiv pentru biciclete.
Imobilul dispune si de 9 locuri de parcare, exterioare, pentru vizitatori.
Din motive de siguranta si confort, imobilul are incalzire proprie cu 3 cazane termice montate in cascada de cate 125 Kw, instalate la subsol.
Separat, daca se doreste, se poate achizitiona un loc de parcare si o boxa, ambele in subteran.
Reprezentare exclusiiva, nu se percepe comision!
309 vizualizari Bucuresti, Sector 1, ieri; 12:46
Statii metrou
Aurel Vlaicu 15 min
Aviatorilor 34 min
Statii STB
112 , 301 Ștefan Burileanu 5 min
112 , 301 Nicolae Caramfil 10 min
112 Șoseaua Pipera 18 min
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..