Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
76.000 €

la 1 minut de metrou, la confort 1 semidecomandat, 66 mp, etajul 4/4 fara problene, bloc reabilitat de caramida, necesita renovare totala, acte la zi, liber, pozitie excelenta, merita vazut,

M 2 min.
Bucuresti, ieri, 11:50
...
85.000 €

liber, bloc de caramida, balcon de 7mp,bucatarie utilata, mobilat nou, masina de spalat vase, cadastru, intabulare, accept credit, pret negociabil. Pfa imobiliare

An 1967 Semidecomandat Etaj 4 din 4
Bucuresti, ieri, 11:45

Anunt inactiv

Titan-Pallady, dimensiuni generoase, finalizat, dezvoltator

92.000 €

Titan-Pallady, dimensiuni generoase, finalizat, dezvoltator.

92.000 €
Caracteristici
Suprafata 88 mp An 2022 Decomandat Etaj 1 din 4 M 15 min.
Descriere
Pretul afisat este promotional pentru plata a 80% din valoarea apartamentului la semnarea antecontracului.
Apartament 3 camere total decomandat, compus din: hol cu spatii destinate depozitarii, bucatarie inchisa cu acces la balcon, living spatios cu acces in balcon, 2 dormitoare - dintre care unul matrimonial cu baie proprie si balcon, 2 bai complet utilate si 3 balcoane.
Proiect nou din zona Titan-Theodor Pallady, ce are un regim de intaltime de D P 5E. Imobilul dispune de apartamente cu suprafete generoase si compartimentari ingenioase, acestea se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile sectorului 3, contorizarea fiind individuala.
Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Blocul dispune de lift silentios.
Imobilul despune de parcare subterana.
Finisajele apartamentelor se pot alege dintr-o gama variata ce se pune la dispozitia viitorilor clienti, acestea constau in:
Centrala termica de 24kw.Geamuri termopan.Parchet
647 vizualizari 01 Mar, 09:41
Statii metrou
Nicolae Teclu 15 min
1 Decembrie 1918 (M3) 25 min
Anghel Saligny 31 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv