Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
76.500 €
Bucuresti 14:20
...
69.500 €
Bucuresti 12:04
...
95.000 €
Bucuresti 09:34

Anunt inactiv

Pallady, terasa 40 mp, bloc finalizat

94.743 €

Pallady, terasa 40 mp, bloc finalizat.

94.743 €
Caracteristici
Suprafata 108 mp An 2022 Decomandat Etaj 4 din 5 M 11 min.
Descriere
Birou vanzari apartamente noi direct de la dezvoltator - Bloc nou stradal - Aproape de metrou si magazine - Strada asfaltata - Zero comision.
Apartamentul oferit spre vanzare este situat la un parter inalt al unui imobil alcatuit din Demisol Parter 5 etaje, este complet decomandat si este alcatuit din:
- living cu acces pe balcon;
- dormitor;
- bucatarie separata;
- hol cu spatiu pentru depozitare;
- baie;
- balcon.
Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de: statia de metrou Nicolae Teclu, fata de Complexul Comercial Pallady (Ikea, Auchan, Kaufland, Lidl, Leroy Merlin etc.), scoli si gradinite (de asemenea foarte aproape de imobil), locatia permite un acces foarte rapid catre centrul capitalei.
Unitatile ansamblului se predau la cheie, complet finisate cu: gresie, faianta, calorifere, bai complet echipate, usi de interior, usa metalica la exterior, tamplarie pvc cu geamuri din termopan, centrala termica de apartament, iar incalzirea este prin pardoseala. Camerele apartamentelor sunt spatioase si atent compartimentate astfel incat sa ofere viitorilor proprietari o locuinta ideala.

Apartamentul se vinde bransat la toate utilitatile Sectorului 3: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv.
Sistemul constructiv al imobilului este de inalta calitate, pentru structura de rezistenta a blocului folosindu-se cadre si planse din beton armat. Intre apartamente, precum si la exterior, este folosita caramida Porotherm de 30cm, iar intre camerele apartamentelor este tot caramida de 11,5cm, toate acestea oferind o izolare fonica si termica foarte buna.
Nu este inclus TVA de 5%.
1.964 vizualizari Bucuresti 18 May, 15:23
Statii metrou
Nicolae Teclu 11 min
Anghel Saligny 24 min
1 Decembrie 1918 (M3) 27 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv