Parcul Carol, investitie

130.000 €

Parcul Carol, investitie,

130.000 €
Caracteristici
Suprafata 110 mp An 1936 Decomandat Etaj demisol din 1
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Centrala termica Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Interfon Reabilitat termic Structura caramida M 15 min.
Descriere
spatiu de birouri sau apartament. Poate fi apartamentul tau sau spatiul ideal pentru birouri langa Parcul Carol, in vila, renovat, strada Cornelia, sector 4 Bucuresti. Apartamentul este renovat, spatiu generos de 110 mp, geamuri mari cu lumina naturala.
De asemenea este o investitie foarte buna si cu un randament peste medie.

Facilitati:
- pozitie excelenta
- ideal spatiu pentru birouri- instalatii electrice si sanitare noi si complete
- mobilat si utilat complet pentru activitate de birou
- centrala pe curent electric 380v
- vecinatati: parcul Carol, str. 11 Iunie, bd. Marasesti, bd. Regina Maria, pta Unirii
-Parcare in fata casei sau la 1 minut in Rondul Parcului Carol.

Primele 3 zone ale capitalei, in lista optiunilor cumparatorilor sunt Cotroceni, parcul Carol si Domenii. Din acest motiv, sunt suficient de rare proprietatile care sunt scoase la vanzare in aceste arealuri, atat din punct de vedere al valorii de piata a proprietatiicat si din motive ale potentialului investitional, ultima situatie determinandu-i pe proprietari sa le pastreze pentru a le inchiria in scopul obtinerii unui randament bun.

In ultimii 11 ani, in spatiul prezentat a functionat cu succes o companie ce a adus proprietarului un beneficiu investitional mediu de 7%/an.
Fie ca il folosesti in interes propriu sau ca il achizitionezi in sopuri de profitabilitate, investitia in aceasta proprietate isi poate produce efectele imediat, fara a fi necesare cheltuieli suplimentare.
Sistemul propriu de incalzire prin centrala pe curent electric la 380volti,instalatia electrica noua, finisajele, sistemul de ventilare a peretilor interiori, dotarile intregului spatiu constand in mobilier de birou, sistem de alarma si de supraveghere video, nu sunt decat investitii ale proprietarului pe care, dupa plecarea fostului chirias, le-a adus la stadiul de amenajari de care tu, in calitate de cumparator, poti beneficia din momentul achizitiei.

Agent exclusiv al proprietarului - Iulian Ardeleanu

Daca sunteti agent imobiliar si aveti clienti pentru aceasta proprietate putem colabora in conditii reciproc avantajoase!
734 vizualizari Bucuresti, Sector 4, azi; 10:40
Statii metrou
Tineretului 15 min
Piața Unirii 1 19 min
Timpuri Noi 29 min
Statii STB
Parcul Carol I 2 min
Gramont 4 min
232 Patriarhia Română 8 min
117 Piața Regina Maria 9 min
117 11 Iunie 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Unirii
se incarca..