Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Piata Minis, Titan, sector 3

89.000 €

Piata Minis, Titan, sector 3

89.000 €
Caracteristici
Suprafata 62 mp An 1968 Semidecomandat Etaj parter din 4 M 10 min.
Descriere
Cauti un apartament confortabil, bine intretinut si cu toate facilitatile de care ai nevoie? Trebuie sa vezi acest apartament cu 3 camere, situat in zona Pietei Minis, la parterul unui bloc de 4 etaje
Detalii suplimentare
Cauti un apartament confortabil, bine intretinut si dotat cu toate facilitatile de care ai nevoie? Atunci trebuie sa vezi acest apartament cu 3 camere, situat in zona Pietei Minis, la parterul unui bloc de 4 etaje.

Apartamentul are o suprafata de 62 metri patrati si a fost construit in 1968, dar a fost renovat si intretinut cu grija, astfel incat sa ofere un mediu de locuit confortabil. Aici vei gasi toate facilitatile de care ai nevoie, inclusiv aer conditionat, apometre, centrala termica, termopane si blocul este izolat termic.

Blocul este construit din caramida si are o structura etajata, oferind astfel un nivel ridicat de siguranta si stabilitate. In plus, exista un loc de parcare disponibil, astfel incat sa nu ai probleme cu gasirea unui loc de parcare in zona.

Apartamentul dispune de o boxa la subsol, unde poti depozita diverse obiecte sau echipamente. De asemenea, poti sa te bucuri de o curte frumoasa si ingrijita, care poate fi folosita pentru diverse activitati in aer liber.

In ceea ce priveste amplasarea, apartamentul este situat la doar 5 minute de mers pe jos de statiile de metrou Titan si Costin Georgian, iar parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) este la doar 5 minute distanta. Mai mult, vei gasi o gradinita si o cresa de stat la doar 2 minute de mers pe jos si un liceu la doar 3 minute de mers pe jos.

Asadar, daca vrei sa traiesti intr-un apartament confortabil si bine intretinut, cu toate facilitatile de care ai nevoie si intr-o locatie convenabila, nu ezita sa ne contactezi pentru a programa o vizita. Te asteptam cu drag!
Optiuni interior
Aer conditionat Apometre Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol Interfon Loc parcare Reabilitat termic Structura caramida
1.386 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 13 Apr, 15:55
Statii metrou
Costin Georgian 10 min
Metrou Titan - intrare parc 12 min
Republica 23 min
Statii STB
70 , 79 102 , 202 , 253 Lucrețiu Pătrășcanu 3 min
Constantin Brâncuși 3 min
Barajul Rovinari 6 min
70 , 79 102 , 202 , 253 Liceul Nichita Stănescu 6 min
70 , 79 102 , 202 , 253 Bd. Nicolae Grigorescu 7 min
Barajul Iezerul 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv