Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Prelungirea Ghencea, 3 camere, 97 mp, 3/6, 2 bai

96.800 €

Prelungirea Ghencea, 3 camere, 97 mp, 3/6, 2 bai

96.800 €
Caracteristici
Suprafata 97 mp An 2022 Decomandat Etaj 3 din 6
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
bloc finalizat, stradal, 3 camere, decomandat, foarte bine impartit, bucatarie 14 mp (inchisa), 2 gr. sanitare, balcon tip terasa, centrala proprie, orientare sud-est, optional loc parcare, comision 0%,

Amplasat intr-un bloc nou, recent finalizat, acest apartament cu 3 camere reprezinta un camin modern si elegant, oferind o experienta de locuit de exceptie. Iata cateva detalii cheie:

Caracteristici Apartament:

Suprafata Generoasa: Cu o suprafata spatioasa de 97 mp, acest apartament ofera spatiu din belsug pentru confort si flexibilitate in aranjarea mobilierului.

Decomandat: Configurat in stil decomandat, apartamentul asigura intimitate in fiecare incapere, optimizand functionalitatea spatiului.

Bucatarie Mare: Bucataria generoasa de 13 mp este amenajata modern, oferind nu doar functionalitate, ci si un spatiu prielnic pentru activitatile culinare.

Doua Bai: Cu doua bai spatioase, finisate cu atentie la detalii, apartamentul isi propune sa asigure confortul si comoditatea vietii de zi cu zi.

Balcon Tip Terasa: Un balcon tip terasa completeaza arhitectura apartamentului, oferind un spatiu exterior generos pentru relaxare si socializare.

Spatii pentru Depozitare: Solutii inteligente de depozitare sunt integrate pentru a facilita ordinea si organizarea in fiecare incapere.

Centrala Proprie: Confortul termic este asigurat de o centrala proprie, permitand reglarea temperaturii interioare conform preferintelor.

Loc Parcare Subteran (Optional): Oferind optiunea pentru un loc de parcare subteran, aceasta facilitate adauga un plus de comoditate vietii urbane.

Orientare Sud-Est: Cu orientare sud-est, proprietatea beneficiaza de lumina naturala abundenta in prima parte a zilei, contribuind la crearea unei atmosfere luminoase si prietenoase.

Toate Actele, Comision 0%: Procesul de achizitie este facilitat prin faptul ca toate actele sunt in regula, iar comisionul este 0%.

Pret: Pretul nu include TVA
577 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 17 Iun. '24 (18:30)
Statii metrou
Statii STB
122 Primacom 3 min
122 Cartierul Latin 3 min
122 Complex Cartier Latin 6 min
Anunt inactiv