Rahova, Salaj, Sebastian

73.000 €

Rahova, Salaj, Sebastian,

73.000 €
Caracteristici
Suprafata 74 mp An 1989 Semidecomandat Etaj 8 din 8
Descriere
Salaj, Petrom, peste drum de Kaufland. Bloc 1989, stradal, reabilitat termic, scara curata si civilizata, vedere deschisa, imbunatatiri, mobilat, liber, acte la zi, disponibil imediat. Comision 0%.
Detalii suplimentare
Salaj - Kaufland, Petrom. Zona buna
Apartament 3 camere, confort 1, dispunere cardinala Sud-Est, 67mp, pozitionat pe mijloc.

Locatie: la intersectie Soseaua Salaj cu Spatarul Preda, la 10 minute distanta cu masina de Piata Unirii, sau 15-20 cu transport public, iar statiile de autobuz si tramvai chiar langa bloc. In imediata apropiere: farmacii, Profi, Kaufland si Lidl. Parcul Sebastian si Vulcan Value Center(Carrefour) la 10 minute. La cateva strazi distanta: gradinite, scoli gimnaziale si licee. Restaurante, cafenele, fast-food si terase in zona.

Blocul: construit in 1989, este in plin proces de reabilitare si renovare. Liftul a fost inlocuit. Scara blocului este foarte ingrijita si bine administrata.

Apartamentul: organizat perfect pentru familiile cu 1-2 copii. Holul ofera spatii generoase de depozitare. Din hol avem acces catre bucataria inchisa, baia mica, unul din dormitoare si camera de zi. Camera de zi este zona ideala pentru timp petrecut cu toata familia: o camera spatioasa, larga, luminoasa, din care se face accesul in balcon. Al doilea dormitor este retras de forfota din hol si bucatarie, si "izolat" prin balcon de aglomeratia orasului, astfel sporind intensitatea linistii si confortul, adica avem un dormitor matrimonial perfect, cu baia langa.

Vizionarile: apartamentul este liber si vizionarile pot fi programate oricand.
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Debara Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Reabilitat termic
3 vizite Sector 5, 16 Dec, 09:35
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..
Anunt inactiv