Salaj, Sector 5, Confort Urban Rahova

89.908 €

Salaj, Sector 5, Confort Urban Rahova,

89.908 €
Caracteristici
Suprafata 78 mp An 2022 Decomandat Etaj 2 din 9
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Apartament nou cu 3 camere, situat la etajul 2 din 9, cu o suprafata utila de 70,40 mp si acces la un balcon de 8 mp. Locuinta este excelent amplasata in Sectorul 5 al Capitalei, pe Soseaua Salaj,
Detalii suplimentare
Locuinta este disponibila intr-un imobil finalizat, dispune de o compartimentare optimizata dupa cum urmeaza: living de 20 mp, bucatarie inchisa de 9.50 mp, hol de 6.80 mp, dormitor de 11.30 mp, dormitor matrimonial de 14.40 mp, 2 bai de 4.20 mp fiecare, balcon tip terasa de 8 mp cu iesire atat din bucatarie cat si din living.

In apropierea imobilului, veti gasi o serie de puncte de interes importante, cum ar fi institutii de invatamant, sucursale bancare si facilitati medicale, precum si mari galerii comerciale precum Mall Liberty si Vulcan Center. De asemenea, aveti acces rapid catre Pietele Rahova si Pucheni. Accesul catre Pietele Unirii si catre alte zone centrale ale Capitalei este usor si rapid datorita arterelor largi cu trafic redus.

Imobilul este excelent pozitionat in ceea ce priveste accesul la mijloacele de transport in comun, deoarece statia STB Confort Urban (liniile 117 si 227) se afla la doar 100 de metri distanta. Drumurile sunt asfaltate si infrastructura este completa. In plus, in apropiere exista numeroase locuri de joaca si spatii verzi amenajate.

Pretul apartamentului este 89.908 Euro + TVA, valabil pentru plata CASH.

Pretul apartamentului este 94.307 Euro + TVA, valabil pentru plata prin credit bancar.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.
267 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 28 Mai; 12:12
Statii metrou
Statii STB
Cartier Confort Urban 1 min
Șoseaua Sălaj 363 3 min
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..